Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
( 5 )Voturi: 2

Johnny'z Pizza New York Style Pizzerie

Adresa:

Sector: Sector 3

Oras: Bucuresti

Contact

Produsul/serviciul de baza: johnny'z pizza new york style pizzerie, johnny'z pizza new york style pizzerie bucuresti, contact johnny'z pizza new york style pizzerie, johnny'z pizza new york style pizzerie program de lucru, pizzerie titan

Johnny'z Pizza New York Style PizzerieScena clasica din filmele americane, aceea cand la usa suna baiatul cu pizza, ne face sa ne gandim ca am gusta si noi o felie. De ce este speciala o astfel de pizza? Va asteptam sa aflati la Johnny'z Pizza New York Style, o pizzerie unica in Titan, unde veti reveni mereu cu placere!

Fondatorii au locuit o buna bucata de vreme peste ocean si au decis sa aduca acasa o parte a Americii, materializata intr-un local tipic, unde se serveste pizza mare, delicioasa si ieftina, preparata dupa retete originale, intr-o varietate care sa satisfaca orice gusturi. Combinatiile de ingrediente, topingurile extra si blatul unic o fac irezistibila! Alegeti dintre sortimente pe care nu le-ati mai incercat pana acum: Combination, Grandma's Garden, Broadway, Empire si altele.

Meniul nu ar fi complet fara antreuri, paste, salate, deserturi si bauturi asortate. Daca doriti sa va simtiti ca pe Coasta de Vest, intr-o atmosfera autentica, nu este nevoie sa calatoriti, va invitam in pizzeria din Titan sa va delectati cu un meniu in stil american, pentru vegetarieni si carnivori deopotriva. Va punem la dispozitie si serviciul rapid de livrare de pizza la domiciliu.

Incercati ceva nou si delicios, cea mai buna pizza, atat de mare, cum mereu v-ati dorit!

Revenire la pagina cu activitatea de baza:

pizzerii bucuresti pizzerii pizzerii in bucuresti pizzerie