Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
( 5 )Voturi: 1

Livrare pizza Casa Lazar

Adresa:

Sector: Sector 5

Oras: Bucuresti

Contact

Produsul/serviciul de baza: livrare pizza casa lazar, livrare pizza 13 septembrie

Livrare pizza Casa LazarCasa Lazar, unul dintre cele mai indragite restaurante din zona 13 Septembrie - Sebastian, si-a extins serviciile si va ofera livrare pizza gratuit, pentru comenzi de minim 30 lei!

Povestea noastra este simpla - iubim arta gastronomiei, avem traditie si un bucatar cu experienta si ne dorim cat mai multi clienti fideli. Asa ca, de la bucataria romanesca traditionala, am decis sa pregatim si cel mai popular fel din cea italiana, pizza.

Ce ne face speciali? Poate talentul, pasiunea si respectul pentru cei care se delecteaza cu preparatele noastre. Livram pizza coapta pe vatra, in cuptor cu lemne, pentru ca blatul sa aiba consistenta si gustul perfect, iar ingredientele sa isi amestece savoarea si aromele la temperatura potrivita, pe indelete.

Pizza de la Casa Lazar este, in primul rand, un produs slow food, cu toate beneficiile de gust si nutritie, are o dimensiune generoasa si vine in toate variantele clasice si reintrpretate, pentru a satisface pe toata lumea.

Va asteptam comenzile pentru livrare pizza, la Casa Lazar, in zona 13 Septembrie - Sebastian, si ne prezentam prompt la adresa!

Daca doriti detalii, va asteptam pe Facebook, la adersa www.facebook.com/restaurantcasalazar/!

Revenire la pagina cu activitatea de baza:

pizzerii bucuresti pizzerii pizzerii in bucuresti pizzerie