Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
( 5 )Voturi: 3

Pizzeria Atena

Adresa:

Sector: Sector 4

Oras: Bucuresti

Contact

Produsul/serviciul de baza: pizzeria atena, pizzeria atena bucuresti, contact pizzeria atena, pizzeria atena program de lucru, pizzerie zona giurgiului

Pizzeria AtenaDaca pizza face parte din meniul dumneavoastra si ati incercat toate sortimentele, credeti, desigur, ca nu mai aveti cum sa fiti surprinsi in materie de gust. Dar, cum intotdeauna este loc de mai bine, la pizzeria Atena, din zona Giurgiului, va oferim pizza speciala, dupa retete traditionale, cu blat proaspat si toppinguri variate, care ii dau un gust unic. Secretul sta atat in calitate, cat si in cantitate, iar noi le oferim pe ambele.

Pizzeria Atena foloseste doar ingrediente de la furnizori de incredere, incepand cu faina pentru blat, pana la tomatele pentru sos, totul este proaspat si netratat chimic, astfel ca oricine se poate bucura de o masa echilibrata, hranitoare si delicioasa, mai ales cei mici.

Alegeti din oferta noastra pizza delicioasa Quattro Stagioni, Salami, Pollo, Tonno, Taraneasca si altele. Toate au in comun gustul deosebit, prospetimea si pretul accesibil.

Pizzeria Atena va asteapta in zona Giurgiului si cu o varietate de produse de cofetarie si patiserie pregatite in laboratorul propriu, dar si cu mancare gatita "ca la mama acasa".

Vizitati si pagina noastra www.facebook.com/ATENA2015/, pentru mai multe detalii!

Revenire la pagina cu activitatea de baza:

pizzerii bucuresti pizzerii pizzerii in bucuresti pizzerie