Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
( 5 )Voturi: 2

Pizzeria Don Luigi's Food

Adresa:

Sector: Sector 6

Oras: Bucuresti

Contact

Produsul/serviciul de baza: pizzeria don luigi's food, pizzeria don luigi's food bucuresti, contact pizzeria don luigi's food, pizzeria don luigi's food program de lucru, pizzeria don luigi's food pizzerie, livrare pizza crangasi, pizzerie giulesti

Pizzeria Don Luigi's FoodPizzeria Don Luigi's Food a pornit la drum cu gandul la traditie si cu convingerea ca cea mai buna mancare este cea preparata dupa retete traditionale si, indiferent de cultura gastronomica, "retetele bunicii" vor fi mereu apreciate. De aceea, in micul nostru local din Giulesti, pregatim pizza artizanala, respectand fiecare detaliu al retetelor si folosind ingrediente alese, pentru un gust greu de egalat.

Pentru ca pizza este atat de populara si pentru ca exista atat de multi "critici" intre cei care o savureaza, telul nostru la Don Luigi's Food este sa multumim cat mai multi pretentiosi. De aceea, va oferim un meniu echilibrat, care sa includa pizza pentru toate gusturile, cu toppinguri variate si originale, cu blat perfect, asortate cu salate si bauturi potrivite.

Echipa Don Luigi's Food lucreaza cu spor langa cuptor, de luni pana sambata, pentru a va oferi cea mai buna pizza pe care ati gusta-o, chiar la usa dumneavoastra. Serviciul nostru de livrare la domiciliu acopera o arie larga, care include zonele Crangasi, Grivita, Gara de Nord, Banu Manta sau Regie.

Va asteptam cu oferte speciale, pentru a va incuraja sa gustati macar o data cea mai buna pizza de pana acum, la local sau prin serviciul de livrare, si suntem siguri ca veti reveni curand la noi!

Revenire la pagina cu activitatea de baza:

pizzerii bucuresti pizzerii pizzerii in bucuresti pizzerie