Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
( 0 )Voturi: 0

Tiffany Pizza Exim

Adresa:

Sector: Sector 6

Oras: Bucuresti

Contact

Produsul/serviciul de baza: tiffany pizza exim, tiffany pizza exim bucuresti, contact tiffany pizza exim, tiffany pizza exim program de lucru

Tiffany Pizza EximPentru milioanele de persoane care apreciaza pizza, pentru cei care stiu sa faca diferenta intre o pizza artizanala, creata, nu facuta in graba, pentru cei care stiu sa identifice prospetimea si aroma fiecarui ingredient in parte si sa ii aprecieze calitatea si echilibrul pe care il ofera produsului final, pentru toti acestia exista Tiffany Pizza!

Daca nu ati incercat inca, comandati si vom livra la domiciliul dumneavoastra pizza delicioasa, burgeri, salate, garnituri, deserturi si bauturi, in cartierele Drumul Taberei, Militari si Crangasi, dar si in zonele adiacente.

Tiffany Pizza se afla pe starada Valea Doftanei, in apropiere de Valea Oltului, si va asteapta pentru o experienta unica, sa va delectati cu preparatele unui chef de exceptie, duse la un nivel superior, prin talentul si pasiunea cu care le pregateste si prin amprenta personala, adaugata la retetele traditionale, ceea ce le face irezistibile.

Daca sunteti in trecere prin zona Valea Oltului, va asteptam, iar daca doriti sa comandati, va livram prompt la domiciliu, in fiecare zi a saptamanii, cele mai bune pizza din sectorul 6!

Alegeti din peste douazeci de sortimente, cu sosuri pregatite in bucataria noastra si variante de extra topping sau dintre meniurile cu burgeri si bauturi asortate! Exista ceva in meniul nostru, chiar si pentru cei mai pretentiosi!

Revenire la pagina cu activitatea de baza:

pizzerii bucuresti pizzerii pizzerii in bucuresti pizzerie