Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
( 0 )Voturi: 0

Molecula Vietii

Adresa:

Sector: Sector 6

Oras: Bucuresti

Contact

Produsul/serviciul de baza: molecula vietii, molecula vietii, bucuresti, contact molecula vietii, molecula vietii program de lucru

Molecula VietiiOmul reactioneaza cel mai bine la stimuli si remedii venite din natura, fiind parte integranta a acesteia si cautand, in pofida actiunilor sale, sa se integreze in armonie cu natura. De aceea, tratmentele naturiste au succes acolo unde cele clasice nu reusesc pe deplin. Codul genetic al organismelor vii este "citit" si acceptat de organismul uman cu foarte mare usurinta. Molecula Vietii este "cadoul" plantelor pentru noi, cei care, desi perturbam armonia naturala si pe cea individuala, avem o sansa sa ne schimbam in bine intelegand puterea vindecatoare miraculoasa a organismelor vii din mediul inconjurator.

Molecula Vietii este o celula vegetala, care contine un complex de flavonide cu un puternic efect antioxidant si care "comunica" perfect cu fiecare organ si sistem al organismului uman, in scopul restabilirii echilibrului energetic primordial, cel care ne garanteaza sanatatea deplina si longevitatea. Este un tratament naturist pentru cancer, boli de inima, reumatism, boli ale sistemului imunitar, neurodegenerative, respiratorii sau digestive.

Molecula Vietii actioneaza imbunatatind calitatea vietii prin intarirea sitemului imunitar, prin protejarea ADN-ului, incetinirea degenerarii celulare premature si prin intarirea sistemului imunitar. Acest tratament naturist nu doar trateaza, ci si previne cancerul, avand rol de a ne mentine echilibrul energetic si a ne prelungi viata.

Molecula Vietii este rodul cercetarii indelungat si a muncii asidue in echipa si a fost premiata la ConferintaMondială a Proprietății Intelectuale Organizația OMPI pentru eficienta si gama larga de afectiuni pe care le trateaza sau le amelioreaza.

Nu ezitati sa va intoarceti catre natura, atunci cand cautati solutii la probleme de sanatate!


Revenire la pagina cu activitatea de baza:

Produse Naturiste produse bio