Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
( 0 )Voturi: 0

Centrul de Remodelare Corporala Preoteasa

Adresa:

Sector: Sector 4

Oras: Bucuresti

Contact

Produsul/serviciul de baza: centrul de remodelare corporala preoteasa, centrul de remodelare corporala preoteasa bucuresti, contact centrul de remodelare corporala preoteasa, centrul de remodelare corporala preoteasa program de lucru

Centrul de Remodelare Corporala PreoteasaCentrul Preoteasa se adreseaza celor care pretuiesc traditiile milenare si cunostintele medicale empirice ale diferitelor culturi, materializate in ceea ce azi numim terapii alternative. In cadrul centrului ne ocupam de numeroase aspecte ale bunastarii fizice si psihice, prevenind si tratand numeroase probleme de sanatate, locomotorii si de greutate.

O silueta zvelta reflecta o sanatate optima. La Centrul Preoteasa serviciile de remodelare coprorala sunt parte integranta din sistemul de terapii si proceduri pentru o stare fizica si mentala excelente.

Remodelarea corporala este abordata din punct de vedere medical si, pentru a combate aspectele mai putin placute legate de silueta, cum ar fi celulita, vergeturile, pielea flasca, tesutul adipos in exces, localizat sau generalizat, folosim aparatura si tehnici manuale eficiente.

Procedurile noastre includ termpterapia cu namol sapropelic (impachetari si cataplasme), electroterapie, ultrasunetele, iontoforeza, kinetoterapie, masaje terapeutice si terapia cu lumanari Tade.

Impachetarile cu namol sunt foarte eficiente in reducerea celulitei, deci si in procesul de slabit.Namolul, prin proprietatile lui, poate inlocui cu succes toate cremele cu efect termogen, adica de incalzire.Namolul, lumanarile si programul de gimnastica sunt cheia terapiilor de slabit si remodelare.

Tratamentele noastre sunt comparabile ca eficienta cu cele efectuate la un spa de renume, in special impachetarile si cataplasmele cu namol sapropelic, cu diferenta ca se fac chiar aici, in Bucuresti.

Va asteptam la centrul de Remodelare Corporala Preoteasa pentru a va convinge de rezultate.

Tarifele noastre sunt accesibile oricui, conform cu convingerea noastra ca sanatatea si frumusetea nu ar trebui sa fie servicii exclusiviste.