Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
( 5 )Voturi: 1

Marine Contour Remodelare Corporala

Adresa:

Sector: Sector 1

Oras: Bucuresti

Contact

Produsul/serviciul de baza: marine contour remodelare corporala, marine contour remodelare corporala bucuresti, contact marine contour remodelare corporala, marine contour remodelare corporala program de lucru

Marine Contour Remodelare CorporalaTratamentele de remodelare corporala sunt cea mai comoda si eficienta metoda de a fi intr-o forma de invidiat, de a avea o silueta perfecta. Eficienta acestora depinde de aparatura si metodele utilizate. Daca doriti sa incercati superlativul, este simplu: faceti o programare la Marine Contour, centrul de estetica din Dorobanti, sectorul 1.

Metodele prin care veti scapa de celulita, de vergeturi sau prin care veti recapata tonusul sunt cele de ultima generatie, non-invazive si, totusi, cu efect rapid si rezultate uimitoare. Tehnologia pe baza careia functioneaza aparatele noastre este rezultatul multor ani de cercetare si a efortului oamenilor de stiinta din mai multe domenii, care au in comun preocuparea pentru sanatate si estetica.

Problemele legate de aspectul inestetic al pielii pot fi acum combatute cu succes si, in acelasi timp, anumite probleme de sanatate pot fi ameliorate prin tratamentele corporale, cum ar fi circulatia deficitara care, prin procedurile anticelulitice si de drenaj limfatic, poate fi imbunatatita.

Marine Contour foloseste cele mai noi si performante aparate. Cry-O este perfect pentru crioloipoliza, reprezentand o metoda infailibila de combatere a celulitei, a depozitelor adipoase si de tonifiere si intinerire a pielii, TMT System, care, prin electroporatie si electroforeza acceseaza dermul in profunzime, elimina, de asemenea, celulita, vergeturile si actioneaza cu succes asupra pielii imbatranite, fiind eficient si in tratamentele faciale. Pentru remodelare puteti opta si pentru lipoliza cu ajutorul laserului, prin tratamentul cu Gold Meso-Pen.

Clinica de estetica Marine Contour va asteapta, asadar, in sectorul 1, pentru a va oferi tot ce este mai nou in domeniul tratamentelor corporale si faciale si va garanteaza ca rezultatele vor fi peste asteptari.