Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
( 5 )Voturi: 3

OQO Beauty

Adresa:

Sector: Ilfov

Oras: Bucuresti

Contact

Produsul/serviciul de baza: oqo beauty, oqo beauty militari residence, remodelare corporala militari residence, salon cosmetica militari residence, tratamente corporale militari residence

Oqo Beauty


Pentru cine intelege masura in care imaginea conteaza, vizita la salonul de remodelare corporala face parte din ritualul obligatoriu de frumusete si are beneficii multiple, atat fizice, cat si spirituale. De aceea, oricine apreciaza rasfatul si relaxarea se va reincarca cu energie dupa o sedinta la OQO Beauty, unde serviciile premium sunt acum accesibile si dotarile cu echipamente de ultima generatie au ca rezultat multumirea absoluta a clientelor noastre din zona Militari Residence, care revin constant pentru a se mentine intr-o forma de invidiat, fara efort si fara cheltuieli exorbitante.

OQO Beauty este un etalon al serviciilor de remodelare corporala si tratamente faciale, unde profesionalismul este criteriul dupa care ne-am selectat echipa, iar calitatea premium este etalonul pentru orice serviciu.

Tratamentele de remodelare corporala se fac cu aparatura performanta si tehnici cu rezultate recunoscute, iar tratamentele de rejuvenare si cele faciale urmeaza acelasi tipar, pentru ca, chiar si dupa o singura sedinta, sa se poata observa diferenta.

Pentru o slabire fara efort si pentru a elimina tesutul adipos din zone imposibil de remodelat prin sport sau dieta, va propunem criolipoliza si cavitatia cu ultrasunete, ambele proceduri avand un efect echivalent procedurilor medicale estetice, minus aspectul invaziv.

OQO Beauty, din Militari Residence, demonteaza mitul ca nu se poate scapa de celulita si va propune tratamentul revolutionar cu aparatul PowerShape 2, care imbina patru cele mai eficiente metode de a scapa de acest neajuns: radiofrecventa bipolara si multipolara, vacuumul endermologic si lipolaserul. O alta cale este presoterapia, care, alaturi de masajul de drenaj limfatic, ajuta si la eliminarea toxinelor si imbunatatirea circulatiei sanguine, reintinerind pielea si redandu-i elasticitatea in timp record. Nu in ultimul rand, metoda HIFU, cu ultrasunete de inalta frecventa, mai putin cunoscuta, are benficii superioare, atat din punct de vedere estetic, cat si fiziologic, activand microcirculatia si relaxand muschii.

Un chip tanar si luminos se intretine tehnologia de top si priceperea esteticienilor nostri de la salonul de cosmetica, care va ofera cele mai eficiente tratamente de rejuvenare faciala, pentru a simula productia de colagen, a reduce considerabil ridurile, a oxigena pielea sia o curata in profunzime. Optati, in functie de rezultatul pe care il doriti. la radiofrecventa faciala, microdermabraziune, mezoterapie virtuala sau lifting cu microcurenti.

Va invitam sa va convingeti ca frumusetea poate fi intretinuta cu minim de efort si cheltuieli, la Oqo Body, salonul preferat al doamnelor si domnisoarelor din Militari Residence, Chiajna, dar usor accesibil si celor din cartierul Militari si din sectorul 6.