Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
( 0 )Voturi: 0

Remodelare corporala Centrul Salus

Adresa:

Sector: Sector 4

Oras: Bucuresti

Contact

Produsul/serviciul de baza: remodelare corporala centrul salus, remodelare corporala centrul salus bucuresti, contact remodelare corporala centrul salus, remodelare corporala centrul salus program de lucru

Remodelare corporala Centrul Salus
Daca ati ajuns la concluzia ca exista anumite aspecte care pot fi imbunatatite la silueta dumneavoastra, nu este nevoie sa cautati un spa la ore distanta de Bucuresti, deoarece in sectorul 4, foarte aproape de zona Unirii, se afla Centrul Salus. Remodelarea corporala este specialitatea noastra, iar modul in care am gandit acest proces ne recomanda celor care doresc o schimbare in bine atat fizic, cat si pe plan spiritual.

Principiile stiintifice si considerentele estetice se conjuga in programe oferite de o echipa specializata in remodelare corporala, care include nutritionisti, antrenori de fitness, kinetoterapeuti si personal pregatit pentru tratamente de estetica corporala cu cele mai noi si performante tehnologii.

La Centrul Salus din sectorul 4 garantam rezultate spectaculoase, deoarece programele noastre de remodelare corporala sunt create individual si cu adresa precisa, vizand exact prolema pe care doriti sa o tratati. Dotarile cu aparatura dedicata ne permit sa oferim clientilor rezultate instant cu efect de lunga durata. Stratul adipos este redus, celulita dispare, pielea isi recapata tonusul, iar microcirculatia este imbunatatita apeland la proceduri variate care includ cavitatie, vacuum, radiofrecventa bipolara si tripolara, criolopiliza si drenaj limfatic.

Tratamentele de remodelare corporala sunt o investitie inteleapta in aspect, dar si in starea de sanatate si sunt accesibile intr-o locatie centrala, in zona Unirii, la Centrul Salus.

Va invitam sa va convingeti ca o silueta prfecta nu este chiar atat de dificil de obtinut!