Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
( 5 )Voturi: 6

Salon Decebal

Adresa: Bulevardul Decebal 19, bl S18, et 7, ap 14 (intre Hotel Tulip si CNAS)

Sector: Sector 3

Oras: Bucuresti

Contact

Produsul/serviciul de baza: salon decebal

Salon Decebal

Salon Decebal este salonul de infrumusetare care din luna ianuarie a anului 2012 are portile deschise pe bulevardul Decebal pentru a va ghida spre adoptarea si parcurgerea tratamentelor adecvate nevoilor dumneavoastra.

Din dorinta de a va intampina cu promptitudine, eleganta si atentie in desfasurarea tratamentelor de infrumusetare, relaxare si rasfat am creat acest ambient care va satisfice cu siguranta dorintele si nevoile dumneavoastra. Echipa tanara de profesionisti este mereu pregatita sa va ofere indrumare pe tot parcursul vizitei dumneavoastra.
Salon Decebal este unul dintre saloanele din Bucuresti care realizeaza atat tratamente faciale complexe cat si tratamente de remodelare corporala.

Printre serviciile cu care va stam la dispozitie enumeram urmatoarele:
- servicii de cosmetica (microdermoabraziune, lifting facial nechirurgical, cosmetica faciala, mezoterapie si crioterapie, epilare cu ceara de unica folosinta, pensat, vopsit sprancene si gene, rasfat cu parafina pentru maini)
- tratamente corporale ( diagnoza stadiu de celulita, diagnoza bioimpedanta, terapia cu vacuum, dermocell, tunel cu raze infrarosii, cromoterapie si terapie led, drenaj limfatic, ultrasunete, capsula spa cu infrarosii, liposcutie virtual, cavitatie , impachetari corporale
- masaj (masaj anticelulitic, mezoterapie fara ace, masaj terapeutic/relaxare)

Va invitam la Salon Decebal pentru a va bucura de oferte la serviciile de remodelare corporala intr-un mediu cald si propice momentelor de rasfat si relaxare.Nu trebuie sa ne credeti pe cuvant. Este suficienta doar o singura vizita pentru a va convinge ca perfectiunea este la ea acasa la Salon Decebal.

Va asteptam cu mare drag la Salon Decebal, locul unde frumusetea ta incepe cu noi!