Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
( 0 )Voturi: 0

Verona Beauty Salon

Adresa:

Sector: Sector 1

Oras: Bucuresti

Contact

Produsul/serviciul de baza: verona beauty salon, verona beauty salon bucuresti, contact verona beauty salon, verona beauty salon program de lucru


Verona Beauty SalonLa Verona Beauty Salon din zona Dorobanti veti gasi o oaza de liniste si relaxare totala, menita sa va decupleze de tumultul si stresul cotidian sai sa va ajuta sa va reincarcati bateriile prin tratamente de remodelare corporala si masaje terapeutice. Suprasolicitarea de orice fel isi pune amprenta pe corpul nostru, ne afecteaza vitalitatea si rezistenta, iar consecintele unui tonus scazut se materializeaza, uneori, si in sfera psihicului, disparandu-ne orice urma de entuziasm si determinare pentru a face fata unei zile noi.

Un remediu excelent il reprezinta tratamentele care includ relaxare, reabilitare corporala, remodelare si gimnastica medicala. Toate aceste proceduri sunt la dispozitia dumneavoastra la Verona Beauty Salon, unde fizioterapeuti si maseuri cu experienta, printre cei mai buni profesionisti din bransa, va vor recomanda si aplica, personalizat, tratamentul de care aveti nevoie.

In functie de ceea ce doriti sa schimbati sau sa ameliorati, puteti alege pentru efecte terapeutice si recuperare:

- masaj somatic;

- masaj Lomi-Lomi;

- masaj Deep Tissue;

- Thai masaj;

- presopunctura;

- reflexoterapie;

- vibromasaj;

- electrostimulare;

- fizioterapie;

- gimnastica medicala.

In cazul in care doriti o silueta zvelta si o piele tonifiata, Verona Beauty salon Dorobanti va propune:

- masaj anticelulitic;

- drenaj limfatic;

- lipolaser;

- vibro masaj;

- electrostimulare;

- impachetari cu parargil, alge marine sau ciocolata;

Este mai usor ca niciodata sa ne simtim si sa aratam minunat! O simpla vizita la Verona Beauty Salon este suficienta. Tratamentele de remodelare corporala vor face minuni!

Verona Beauty Salon dispune de aparatura care foloseste tehnologii avansate in domeniul esteticii corporale. Cele mai noi tratamente si proceduri de remodelare sunt acum accesibile si pentru doamnele si domnisoarele din Bucuresti.

In plus, va definitivam imaginea cu servicii profesionale de coafor, manichira, pedichiura si cosmetica, inclusiv retusuri ale sprancenelor prin micropigmentare cu metoda iBrows.

Detalii gasiti si pe pagina noastra de facebook: www.facebook.com/veronabeautysalondorobanti/.