Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
( 4,8 )Voturi: 9

Restaurant Casa Persia

Adresa: sos. Panduri, nr. 71, sector 5

Sector: Sector 5

Oras: Bucuresti

Contact

Produsul/serviciul de baza: restaurant casa persia, meniu iranian, restaurant muzica live, restaurant meniul zilei.

Restaurantul Casa Persia este o adevarata incursiune intr-o lume fascinanta, care imbina inovatia cu elementele definitorii ale Iranului antic (bucatarie, ceramica, covoare, literatura, muzica).

Daca sunteti interesati, indragostiti sau doar curiosi de ceea ce reprezinta bucataria orientala, “Casa Persia” poate fi pentru dumneavoastra o fila dintr-o poveste cu rotocoale de fum la narghilea, parfum oriental de scortisoara, sofran, trandafiri si de mirodenii orientale. Acestea sunt aduse de la origini,din Iran, asa ca veti savura bucate 100% originale.


Pentru o seara in stil iranian complet, va incantam cu acordurile orchestrei de muzica persana, sigur ca puteti opta si pentru piese romanesti sau internationale.

Toate elementele de decor , va vor introduce in cate un capitol de renume al artei persane : covoare autentice, statuiete si obiecte de ceramica din miturile istoriei legendare a Iranului.
In fiecare farfurie e cate un amestec nebanuit de ingrediente si pasiune, fiecare cu noua poveste si importanta in definirea gustului preparatelor, iar preturile accesibile iti permit sa le savurezi pe toate la intoarcerea in restaurant.


Restaurantul Casa Persia este situat in sectorul 5 ,zona Panduri, cu o capacitate de 75 locuri, este un restaurant oriental unic in Bucuresti care va ofera preparate din bucataria persana,intr-o ambianta intima, unde puteti savura mancaruri traditionale persane la preturi accesibile.

Confortul, eleganta si calitatea serviciilor oferite, fac din Restaurantul Casa Persia locul ideal pentru organizarea de petreceri, nunti, mese festive si botezuri.


Restaurantul Casa Persia este locul ideal pentru refugiul prietenilor petrecareti, dar si al indragostitilor.