Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
( 5 )Voturi: 1

Sfeir Lebanese Cuisine

Adresa:

Sector: Sector 3

Oras: Bucuresti

Contact

Produsul/serviciul de baza: sfeir lebanese cuisine, sfeir lebanese cuisine bucuresti, contact sfeir lebanese cuisine, sfeir lebanese cuisine program de lucru, restaurant libanez unirii

Sfeir Lebanese CuisineAsa cum il prezinta si numele, Sfeir Lebanese Cuisine, este un ambasador al culturii gastronomice orientale, oferind o simfonie de arome si gusturi, prin intermediul uneia dintre cele mai apreciate bucatarii din aceasta zona, cea libaneza.

Pentru o experienta unica, la un restaurant libanez bun, nu este nevoie sa calatoriti prea departe, pentru ca, in centrul Bucurestiului, in zona Unirii si-a deschis portile pentru cunoscatori Sfeir Lebanese Cuisine, un local plin de rafinament si personalitate, o afacere de familie, prin care ne-am propus sa satisfacem cele mai pretentioase gusturi in materie de mancare orientala.

Cu o experienta de trei ani in arta culinara libaneza, bucatarul-sef isi pune semnatura pe fiecare preparat traditional din meniu, dandu-i un plus de gust si originalitate, pentru a readuce la masa pe fiecare dintre oaspetii nostri.

Intr-o locatie nou renovata, Sfeir Lebanese Cuisine isi propune sa fie un restaurant cu specific libanez preferat de bucuresteni, atat pentru atmosfera, dar mai ales pentru meniu si servicii.

Mancarea libaneza, una dintre cele mai apreciate din gastronomia orientala, este, in acelasi timp, delicioasa si sanatoasa. Puteti comanda orice doriti, de la salate variate din legume proaspete, la felurile traditionale innobilate de condimente orientale si la gratare pe baza de carbuni, alaturi de o gama diversificate de bauturi alcoolice si nealcoolice.

Va invitam sa petreceti o seara cu mancare si atmosfera orientala, intr-un restaurant autentic libanez, in zona Unirii. Pentru detalii, vizitati si pagina noastra de Facebook: www.facebook.com/Sfeir-Lebanese-Cuisine-2016583861953430/!