Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
( 5 )Voturi: 2

Scoala Elementara Bucuresti

Adresa:

Sector: Sector 4

Oras: Bucuresti

Contact

Produsul/serviciul de baza: scoala elementara bucuresti, contact scoala elementara bucuresti, scoala elementara bucuresti program de lucru

Scoala Elementara BucurestiScoala Elementara Bucuresti este o unitate reper pentru invatamantul privat, o scoala particulara infiintata in 2012, care se asigura permanent ca actul educational si conditiile de studiu si recreere ale elevilor sunt la standarde superioare, asteptate in invatamantul particular.

Scoala Elementara Bucuresti este un proiect rezultat din pasiunea de a fi dascal, din preocuparea unui grup de parinti ai caror copii terminau in acel an gradinita si din dorinta de a le oferi elevilor alternativa la invatamantul de stat si de a-i forma dupa un tipar de succes, pentru a dveni adulti de succes, dar tinand cont de personalitate si nevoile individuale.

Scoala Elementara Bucuresti are ca atu un corp profesoral de exceptie, cu viziune si abordare moderna si cu capacitatea de a transmite cunostintele cu usurinta si de a strani curiozitatea si dorinta de a acumula informatii noi, tuturor elevilor de la clasa 1, pana la clasa a 8a.

Scoala Elementara Bucuresti ofera toate conditiile pentru studiu si pentru activitati optionale, asistenta medicala, biblioteca, sala de sport, teren de sport, paza si transport. Tarifele sunt adaptate realitatii din societatea romaneasca, desi suntem o scoala particulara.

Fie ca este clasa 1 sau clasa a 8a, copilul dumneavoastra va veni cu placere la Scoala Elementara Bucuresti, un etalon al competentei in invatamantul privat.