Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
( 4 )Voturi: 5

Service Gsm eTelefon.ro

Adresa:

Sector: Sector 4

Oras: Bucuresti

Contact

Produsul/serviciul de baza: service gsm etelefon.ro, service gsm etelefon.ro bucuresti, contact service gsm etelefon.ro, service gsm etelefon.ro program de lucru

Service Gsm eTelefon.roDaca aveti nevoie sa reparati orice tip de telefon mobil, in zona Timpuri Noi gasiti cel mai indicat service, eTelefon.ro. De aproape cinsprezece ani ne facem treaba cu seriozitate si oferim servicii de calitate la preturi accesibile, garantii pentru fiecare aparat reparat si ceva ce nu veti gasi altundeva, MANOPERA GRATUITA 100%, in fiecare zi de MIERCURI.

Clientii care au beneficiat de priceperea echipei noastre revin la noi cu alte aparate si ne recomanda mai departe, fapt care ne mentine in top pe o piata competitiva.

La Service-ul GSM eTelefon.ro veti avea parte de o evaluare corecta a defectiunii si a tarifului, iar in cel mai scurt timp vom remedia problema si veti reintra in posesia aparatului dumneavoastra. Interesul nostru este sa oferim servicii eficiente si efective, pentru a incasa contravaloarea reparatiei.

Reparam iPhone, Sony, Samsung, Nokia si alte marci de telefoane mobile inteligente sau tablete. Comercializam accesorii si componente GSM si telefoane second-hand. Toate produsele si serviciile noastre sunt garantate de experienta si calitatile celor care formeaza echipa: talent, atentie la detalii, flexibilitate si capacitatea de a comunica usor cu orice client.

Va asteptam online si in zona Timpuri Noi cu telefonul dumneavoastra, iPhone, HTC, Samsung sau orice alta marca, fie ca are nevoie de reparatii sau de accesorii GSM.

La eTelefon.ro calitatea are pret mic!