Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
( 3,1 )Voturi: 7

Spalatorie covoare Pec Com'97

Adresa: Str. Reinvierii, Nr. 1-3, sector 2, Bucuresti

Sector: Sector 2

Oras: Bucuresti

Contact

Produsul/serviciul de baza: spalatorie covoare pec com'97

Spalatorie covoare Pec Com’97

Spalatorie covoare Pec Com’97 ofera servicii ireprosabile de curatat covoare prin noile echipamente cu presiune mare si utilaje de ultima generatie, asigurand transport gratuit de la si la sediul sau domiciliul clientului.

Este suficient sa ne contactati, iar noi va vom colecta covoarele murdare si vi le vom returna curate.

Fiind spalatorie profesionala de covoare transportul este gratuit pe toata raza municipiului Bucuresti, precum si in localitatile limitrofe, indiferent de numarul covoarelor atat timp cat valoarea comenzii este de minim 100 ron. Spalatoria noastra de covoare, concepe pentru comenzi cu o valoare mai mica de 100 ron, taxa de transport de 15 ron.

Atat la ridicarea produselor, cat si la livrarea acestora, noi preluam si aducem covoarele pana in casa sau pana in sediul institutiei, iar in situatii speciale, precum este cazul unei persoane bolnave, singure sau cu o varsta inaintata, ne ocupam de scoaterea covoarelor de sub mobila, iar la restituire le asezam la loc.

Programul zilnic al spalatoriei de covoare Pec Com’97 este cuprins intre orele 08:00 – 20:00, inclusiv in zilele de sambata si duminica.

Aspirararea traditionala uscata si umeda a covoarelor, care este oferita de cele mai mule curatatorii comerciale de covoare si care are loc in locuinte, curata doar straturile superioare ale covoarelor. Curatarea covoarelor la domiciliu este adeseori un incovenient suplimentar si lasa covoarele aspirate umede.

Va asiguram transportul covoarelor si va asiguram ca sunt atent inregistrate si transportate in spalatorie. Dupa ce trec prin procesele de curatat si spalat, covoarele sunt uscate si ambalate inainte de a fi returnate clientului. Toate aceste procese sunt realizate in numai cateva zile.

In scopul de a pastra o gospodarie curata si cu un grad ridicat de igienizare este importanta spalarea si curatarea mochetelor si a covoarelor in mod regulat.

Spalatoria de covoare Pec Com’97 foloseste ca metoda de uscare a covoarelor, centrifuga, deoarece aceasta asigura indepartarea aproape completa a umiditatii din covor, astfel incat ramane doar umiditatea capilara, care este indepartata intr-o camera de uscare cu incalzire si convective.

Covorul este introdus rulat in masina. Pe durata primei viteze, covorul este derulat si adopta forma cosului. Prin aceasta modalitate, covorul nu este rasucit si calitatea stoarcerii atinse este cea mai buna din cea existenta pe piata mondiala.

Suntem spalatorie de covoare cu colectare de la domiciliu gratuit si va invitam sa va convingeti de profesionalismul serviiilor prestate de Spalatorie covoare Pec Com’97. Contactati-ne la unul dintre numerele de telefon disponibile pe site si ne vom ocupa cu grija de produsele dumneavoastra.