Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
( 0 )Voturi: 0

Cosmetica Auto Zone

Adresa: Theodor Pallady 287, IOR 2

Sector: Sector 3

Oras: Bucuresti

Contact

Produsul/serviciul de baza: cosmetica auto zone

Cosmetica Auto ZoneIntretinerea autoturismului personal nu implica doar drumul la service pentru a ne asigura ca fiecare sistem si parte functioneaza corespunzator, ci si curatarea temeinica si cosmetizarea care au atat rol estetic, cat si practic. O caroserie murdara, un parbriz prin care abia se poate intrezari traficul, praf si noroi adunate pe jante, pe anvelope, intrand la placutele de frana sau pe la componentele directiei, un motor acoperit cu doua degete de murdarie rezultata din reziduuri si poluanti atmosferici, nu doar ne deprima si fac condusul dificil, dar pe termen lung produc chiar defectiuni.

Toate acestea nu vor mai reprezenta o grija daca faceti vizite regulate la Cosmetica Auto Zone, pe bd. Theodor Pallady, in sectorul 3, unde veti beneficia de servicii de curatare si cosmetica auto la un alt nivel. Dotarile si echipamentele ultramoderne pe care le folosim, produsele 100% ecologice si personalul meticulos ne-au scos in evidenta ca una dintre cele mai bune spalatorii auto. Sistemul nostru de curatare cu aburi a tapiteriilor va ofera posibilitatea sa aveti un interior impecabil si astfel sa aveti permanent senzatia ca sunteti la volanul unui autoturism nou.

Cosmetica Auto Zone va ofera garantia calitatii pentru curatarea temeinica a fiecarei parti a masinii: spalam, uscam, lustruim si tratam caroseria cu produse ecologice de top, cu rol de intretinere si protectie, spalam motorul cu abur uscat, deoarece este singura metoda recomandata pentru a nu afecta in niciun fel functionarea acestuia, iar spalarea cu aburi a interiorului curata impecabil tapiteria, dezinfectand si reimprospatand.

In drum spre mare, cu gandul la concediul de vis, veti dori cu siguranta sa calatoriti alaturi de familie si prieteni in confort si curatenie, va invitam, deci, sa faceti un mic popas la Cosmetica Auto Zone, spre iesire pe Autostrada 2, si in cel mai scurt timp masina dumneavoastra va fi ca noua. Pentru cei care nu au timp sau dispozitie sa se deplaseza la sediul nostrru, venim cu serviciile si echipa ultraperformante la domiciliul sau la sediul dumneavoastra.