Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
( 5 )Voturi: 1

Haidar Car Wash

Adresa:

Sector: Sector 2

Oras: Bucuresti

Contact

Produsul/serviciul de baza: haidar car wash, haidar car wash bucuresti, contact haidar car wash, haidar car wash program de lucru, spalatorie auto haidar

Haidar Car WashHaidar Car Wash este o spalatorie auto deschisa non stop, in Colentina, zona Andronache, unde beneficiati de cel mai bun raport intre calitatea serviciilor si pret, datorita angajatilor selectati dupa criterii obligatorii pentru satisfactia celor mai pretentiosi clienti: seriozitate, rapiditate, atentie la detalii, grija pentru bunul clientului, amabilitate si capacitate de comunicare.

Haidar Car Wash ofera servicii de spalatorie auto complete, in incinta amenajata practic si minimalist, pentru a permite executia rapida a tuturor operatiunilor. Asiguram un spatiu de asteptare pentru clienti, chiar daca aceasta este una scurta. Ceea ce ne deosebeste de alte statii de acelasi fel este ca, in pofida preturilor mici, folosim doar produse de calitate pentru curatare si finisare, pentru a va proteja atat exteriorul, cat si interiorul masinii, si echipamente performante.

Va stam la dispozitie in Colentina, zona Andronache, pentru a oferi o noua "fata" masinii dumneavoastra si confort sporit in interior, la spalatoria auto cea mai rapida, eficienta si "prietenoasa" cu clientii, la care ati fost pana acum!