Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
( 0 )Voturi: 0

Spalatorie auto City car wash

Adresa:

Sector: Sector 6

Oras: Bucuresti

Contact

Produsul/serviciul de baza: spalatorie auto city car wash, spalatorie auto cotroceni

Spalatorie auto City car wash

Spalatoria auto City Car Wash si-a deschis portile in zona Cotroceni, cu intentia precisa de a oferi cele mai bune servicii de spalare si cosmetizare auto, pentru ca astfel si investitia noastra sa fie protejata si sa mearga mai departe. Am format la centrul nostru o echipa de profesionisti atenti la detalii si la nevoile clientului, iar serviciile noastre de calitate sunt rasplatite de numarul impresionant al celor care revin la City Car Wash.

Ne mandrim cu ideea unica de a amplasa centrul de cosmetica auto City Car Wash la mall-ul Afi Palace Cotroceni, pentru ca timpul pe care noi il dedicam masinii dumneavoastra sa fie unul la fel de placut si productiv si in ceea ce va priveste. Puteti lasa cu incedere autoturismul in mana specialistilor nostri in cosmetica auto, in timp ce va relaxati sau rezolvati diverse lucruri in incinta centrului comercial.

Spalatoria auto City Car Wash se evidentiaza si prin diversitatea pachetelor pe care clientii le pot alege in functie de necesitate si buget. De la spalare cu spuma activa, curatarea interiorului si tapiseriei, la indepartarea reziduurilor greu de curatat si degresarea motorului, suntem la dispozitia dumneavoastra cu servicii standard si aditionale, precum si diferite promotii.

Va invitam la noi pentru un tratament unic al masinii dumneavoastra, ne gasiti in parcarea subterana din mall-ul Afi Palace Cotroceni (parcarea subterana).