Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
( 0 )Voturi: 0

Spalatorie Auto Colentina

Adresa:

Sector: Sector 2

Oras: Bucuresti

Contact

Produsul/serviciul de baza: spalatorie auto colentina, spalatorie auto non stop colentina, spalatorie auto obor

Spalatorie Auto Colentina

Spalatoria auto non-stop situata in zona Colentina din sectorul 2, ofera servicii deosebite de spalare auto la exterior si interior, curatare motor, degresare completata de ceruire si polish.

In cadrul spalatoriei din Colentina, sunt folosite produse de buna calitate care nu afecteaza suprafata caroseriei masinii.

Personalul spalatoriei este foarte atent cu fiecare parte componenta a masinii dvs astfel incat, rezultatul final sa fie unul care sa va determine sa reveniti!

Printre serviciile oferite se numara si spalarea covoarelor din locuinta dvs. Aici, ne deosebim de alte spalatorii prin aceea ca ne oferim sa livram la domiciliul dvs covoarele gata curate si uscate!

Cum va servim?

Spalatoria noastra ofera ridicarea si livrarea la domiciliu a covoarelor : de preferinta ar fi sectoarele apropiate, respectiv sectorul 2 si sectorul 3 dar putem onora orice comanda , in orice sector, cu rugamintea sa fie comanda minima de 100 de lei.

Intregul personal al spalatoriei auto din zona Depou Colentina, este atent la cerintele clientilor, fiind deschisi tuturor opiniilor astfel incat serviciile asigurate sa fie ireprosabile.

Va asteptam, sa va convingeti!