Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
( 5 )Voturi: 1

ITP Albu Zetarilor

Adresa:

Sector: Sector 5

Oras: Bucuresti

Contact

Produsul/serviciul de baza: itp albu zetarilor, itp albu zetarilor bucuresti, contact itp albu zetarilor, itp albu zetarilor program de lucru, itp zetarilor

ITP Albu ZetarilorInspectia tehnica periodica este o obligatie a posesorilor de autovehicule, care le garanteaza siguranta la volan, dar ii si ajuta sa economiseasca timp, bani si energie, prin depistarea defectiunilor si remedierea acestora in timp util.

La ITP Albu, in zona Zetarilor, prestam servicii de calitate la preturi accesibile. Ne ocupam in detaliu de orice vehicul cu masa mai mica sau egala cu 3,5 tone. Service-ul nostru este autorizat de Registrul Auto Roman.

Fiecarui vehicul i se verifica capacitatea de a rula in siguranta pe drumurile publice. In prima faza se masoara nivelului de poluare, apoi ne asuguram ca sistemul de franare functioneaza perfect. Urmatoarea etapa include revizia sistemelor de directie, suspensie si rulare, a nivelului de vizibilitate, a starii si functionarii farurilor si a echipamentelor electrice ale masinii.

Echipa ITP Albu Zetarilor este calificata si are experienta necesara pentru a asigura cel mai inalt standard de profesionalism si a garanta meticulozitatea si calitatea fiecarei operatiuni.

Daca doriti un service ITP bun in zona Zetarilor, faceti o programare la ITP Albu!

Revenire la pagina cu activitatea de baza:

statii itp bucuresti statii itp itp bucuresti