Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
( 5 )Voturi: 2

ITP Marcat Drive

Adresa:

Sector: Sector 3

Oras: Bucuresti

Contact

Produsul/serviciul de baza: itp marcat drive, itp marcat drive bucuresti, contact itp marcat drive, itp marcat drive program de lucru

ITP Marcat DriveMarcat Drive este un service auto modern, dotat si echipat la cele mai inalte standarde, unde profesionistii va ofera cele mai rapide si eficiente inspectii tehnice periodice, precum si alte operatii de reparatii si intretinere a autovehiculelor.

Termenul scadent pentru inspectia tehnica periodica ne ia mereu prin surprindere si ne precipitam spre cel mai apropiat service auto, unde de cele mai multe ori suntem refuzati, pentru ca ne-am prezentat fara programare sau pentru ca am uitat o parte din documente acasa.

Daca nu doriti surprize va asteptam la Marcat Drive, pe strada Ilioara din sectorul 3, service-ul auto unde inspectia tehnica periodica se face in timp record si fara programare si unde nu veti astepta mai mult de o jumatate de ora. Cel mai importantat aspect este calitatea serviciilor noastre, care ne plaseaza intr-un top al unitatilor de profil, datorita echipei de ingineri auto si mecanici, pasionati si atenti la fiecare detaliu.

Orice defectiune sau neregula constatata va fi remediata in cel mai scurt timp. Evaluarea, reparatiile si devizul sunt facute sub semnul responsabilitatii si corectitudinii, pentru ca orice client sa revina la service-ul nostru in zona Salajan, sigur ca va beneficia de servicii de calitate la cele mai mici preturi.

Inspectia tehnica periodica la Marcat Drive se face pentru urmatoarele categorii de vehicule:

- autoturisme cu motor pe benzina, motorina sau GPL;

- motociclete;

- autovehicule cu tractiune 4x4 permanenta;

- autoutilitare si microbuze cu masa de pana la 3,5 tone.

Va asteptam pe strada Ilioara, in zona Salajan din sectorul 3, de luni pana sambata, fara programare!

Revenire la pagina cu activitatea de baza:

statii itp bucuresti statii itp itp bucuresti