Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
( 5 )Voturi: 1

ITP Secamm Unirii

Adresa:

Sector: Sector 3

Oras: Bucuresti

Contact

Produsul/serviciul de baza: itp secamm unirii, itp secamm unirii bucuresti, contact itp secamm unirii, itp secamm unirii program de lucru

ITP Secamm UniriiInspectia tehnica periodica este un proces care presupune atentie si meticulozitate si care trebuie facuta cu responsabilitate si eficienta. Daca doriti sa beneficiati de servicii profesionale si de experienta unor mecanici priceputi, sa fiti siguri ca masina dumneavoastra va rula perfect, alegeti ITP Secamm Unirii.

Statia ITP se afla pe strada Matei Basarab, in apropiere de Calea Calarasilor. Secamm Unirii este un service ultramodern, echipat corespunzator si deservit de personal inalt calificat, unde verificam starea tehnica si functionarea autovehiculelor cu capacitate de pana la 3,5 tone, a celor cu alimentare Diesel sau GPL si a celor cu tractiune 4x4.

Proprietarii autoturismelor marca Dacia, Renault, Opel, Ford, Fiat sau Skoda sunt asteptati la cel mai rapid si ieftin service din sectorul 3, situat intre Piata Unirii si Piata Muncii, intr-o zona centrala, usor accesibila.

La statia ITP Secamm Unirii se poate achita si polita de asigurare RCA si Casco.

Va asteptam la service pe strada Matei Basarab, in apropiere de Calea Calarasilor!

Revenire la pagina cu activitatea de baza:

statii itp bucuresti statii itp itp bucuresti