Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
( 5 )Voturi: 2

C.M.I.Dr.Bulgaru

Adresa:

Sector: Sector 2

Oras: Bucuresti

Contact

Produsul/serviciul de baza: cabinet doctor dragon dr. bulgaru, cabinet doctor dragon dr. bulgaru bucuresti, contact cabinet doctor dragon dr. bulgaru, cabinet doctor dragon dr. bulgaru program de lucreu

Cabinet Doctor Dragon Dr. BulgaruLa Cabinetul Doctor Dragon metodele terapeutice ale medicinei orientale stravechi sau ale terapiei cu tehnologie moderna ofera alternativa la tratamentele conventionale si vindeca aproape orice afectiune.

Dr. Bulgaru va sta la dispozitie cu experienta si cunostintele acumulate in aproape doua decenii de studii aprofundate de medicina traditionala chineza si, cu ajutorul acupuncturii si homeopatiei, intervine cu succes acolo unde metodele clasice nu a avut rezultatele scontate.

Terapiile alternative au sanse maxime de reusita datorita abordarii care centreaza omul ca tot unitar in procesul de diagnosticare si tratament si se adreseaza atat trupului, cat si spiritului. Echilibrarea energetica rezolva probleme ale muschilor si sistemului osos, afectiuni din sfera O.R.L., afectiuni ginecologice si endocrine, afectiuni psihosomatice si chiar obezitate. Homeopatia are aceleasi puteri vindecatoare, mai ales in cazul problemelor de natura psiho-emotionala.

Laserterapia intervine cu tehnologie moderna intr-o maniera non-invaziva pentru a indeparta diferite formatiuni si excrescente, fara a exista pericol de sangerare, si stimuleaza refacerea tesuturilor.

Cabinetul Doctor Dragon va ofera si consultatii O.R.L. si teste de audiometrie, servicii deconatate prin contractul cu C.A.S.M.B.

Cabinetul se afla in zona Piata Muncii, iar Dr. Bulgaru va asteapta cu programare prealabila pe care o puteti face luni, marti si joi intre orele 14.00 si 19.00, iar miercuri si vineri intre orele 9.00 si 13.00.