Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
( 5 )Voturi: 1

Cabinet Bioterapie Yospes Peisakh

Adresa: Ceaikovski nr 11, Sc A, Ap 9, sector 2

Sector: Sector 2

Oras: Bucuresti

Contact

Produsul/serviciul de baza: cabinet bioterapie yospes peisakh

Cabinet Bioterapie Yospes Peisakh

Durata tratamentului de terapii alternative, complementare si nu numai la Cabinet Bioterapie Yospes Peisakh din Bucuresti este de 5-10 minute si este intr-o serie de minim 5 sedinte, aplicandu-se doar una pe zi in zile consecutive. Acestea se repeta de la 2 la 9 seri uneori cu pauze de 7-14 zile intre ele, in functie de gravitatea afectiunii. Este recomandat ca sedintele sa nu fie intrerupte nici macar o zi si sa respectati indicatiile terapeutice.

La cabinetul nostru de terapii alternative si complementare din Bucuresti trebuie sa aveti urmatoarele conditii pentru a obtine rezultate: sa doriti cu adevarat sa va vindecati, sa aveti incredere si credinta ca va puteti vindeca, sa recunoasteti problemele si sa nu va temeti sa le acceptati, sa fiti deschisi sa aflati lucruri noi si sa faceti schimbarile necesare in viata dumneavoastra.

Cabinet Bioterapie Yospes Peisakh este un cabinet de terapii alternative din Bucuresti ce presupune relaxarea pacientului, evaluarea chakrelor si diagnosticarea blocajelor, curatarea si purificarea chakrelor, curatarea meridianelor si canalelor energetice cu eliminarea blocajelor, incarcarea chakrelor, echilibrare energetica, refacerea aurei, tehnici de protectie, dar si taierea legaturilor.