Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
( 0 )Voturi: 0

Centrul Preoteasa Terapii Alternative

Adresa:

Sector: Sector 4

Oras: Bucuresti

Contact

Produsul/serviciul de baza: centrul preoteasa terapii alternative, centrul preoteasa terapii alternative bucuresti, contact centrul preoteasa terapii alternative, centrul preoteasa terapii alternative program de lucru

Centrul Preoteasa Terapii AlternativeVindecarea se afla, cel mai adesea, la indemana noastra, in natura! Stiinta medicala imbratiseaza terapiile alternative ca un complement al efortului depus de medici pentru a oferi pacientilor sansa la o sanatate optima. Centrul Preoteasa propune terapii alternative, diferite proceduri si kinetoterapie pentru o gama larga de afectiuni.

La Centrul Preoteasa abordm recuperarea fiecarui pacient dintr-o perspectiva completa si complexa, cercetand atat latura fizica, cat si cea emotionala, pentru a ajunge la cauza si a o combate, obtinand astfel rezultatul dorit - sanatate si vitalitate, o calitate superioara a vietii oricui se adreseaza noua.

Printre afectiunile carora li se adreseaza terapiile alternative sunt hernia de disc lombara, unele afectiuni ginecologice sau obezitatea, chiar si cea infantila. Tratam prin termoterapie cu namol sapropelic, electroterapie, kinetoterapie, masaje terapeutice si terapia cu lumanari Tade. Acestea sunt sustinute de un program aedecvat de nutritie si detoxifiere.

Terapia cu namol si lumanarile Tade au efect analgezic si antiinflamator. Programele de kinetoterapie si electroterapie se aplica in terapie combinata cu primele doua avand rezultate excelente in orice tratament. Produsele din magazinul naturist completeaza acasa acest tratament.

Tratamentele cu namol sunt foarte eficiente pentru infertilitate si trompe infundate, Femeile pot beneficia de aceste tratamente in Bucuresti, fara a se mai deplasa in statiunile balneoclimaterice.

Namolul se utilizeaza cu succes in:

- afectiuni reumatismale de tip inflamator -reumatism articular, poliartrita reumatoida, spondilita anchilozanta;

- afectiuni reumatismale degenerative-spondiloza cervicala, dorsala, lombara; lombosciatica, coxartroza, gonartroza, artroze ale mainilor si picioarelor;

- afectiuni reumatismale abarticulare – tendinite, tendomiozite, periartrita scapulohumerala;

- afectiuni posttraumatice – redori articulare postraumatice, stari dupa entorse, luxatii, fracturi;

- afectiuni neurologice – nevralgii, hernie de disc, mononevrite(nerv radial, median, sciatic s.a) parapreze, hemipareza;

- afectiuni dermatologice – psoriazis, dermatita seboreica, acnee

- afectiuni ginecologice – cervicite, metrite, anexite stabilizate dupa trei luni de la puseu, tulburari de climax, sterilitate, trompe infundate, dismenoree, amenoree, insuficienta ovariana.

Kinetoterapia are indicatii in:

- afectiuni ale aparatului locomotor: posttraumatice si ortopedice;

- afectiuni reumatice: spondilita, poliartrita reumatoida, artrita, reumatisme degenerative, reumatismul tesutului moale;

- afectiuni neurologice: accidentele vasculare cerebrale, traumatismele coloanei vertebrale, boli degenerative si inflamatorii ale sistemului nervos, sindroame neurologice;

- afectiuni ale aparatului cardio-vascular;

- afectiuni ale aparatului respirator;

- afectiuni neuropsihice;

- afectiuni metabolice (obezitatea);

- boli congenitale: distrofia neuro-musculara, luxatia congenitala de sold, tetraplegia.

Electroteapia are urmatoarele indicatii de aplicare:

- afectiuni reumatice;

- stari dureroase posttraumatice;

- nevralgii postherpetice;;

- dureri din afectiuni neurologice periferice;

- dureri „fantoma” dupa amputarea membrelor;

- cicatrici dureroase postoperatorii;

- stari dureroase acute si cronice postoperatorii;

- dureri dupa anestezie.

Lumanarile Tade sunt folosite in terapiile alternative cu succes de mii de ani si au un efect detoxifiant, purificator, atat pe plan fizic, cat si psihic. Lumanarile Tade sunt speciale ca forma si compozitie, fiind o palnie lunga de 23 centimetri, textila, imbibata cu ceara pura de albine si uleiuri aromatice cu rol terapeutic. Terapia de detoxifiere cu lumanari Tade are la baza un principiu simplu: permiterea uleiurilor aromatice sa patrunda in tegument prin contact cu zona afectata, datorita interiorului gol al lumanarii. Astefel, procesul de tratatre si detoxifiere are loc si isi arata eficienta, printre altele, in urmatoarele cazuri:

- dureri reumatice si inflamatii ale articulatiilor;

- afectiuni digestive, dureri abdominale si balonari;

- probleme ale sistemului nervos;

- supraponderabilitatea si obezitatea;

- dureri de cap, nevralgii, otite si alergii;

- boli ale sistemului respirator, digestiv, circulator sau reproducator;

- diabet;

- hemoroizi.

Va invitam la Centrul de Terapii Alternative Preoteasa pentru a va vindeca pe baza unor tratamente si proceduri rezultate din intelepciunea milenara a culturilor orientale, si nu numai, si sa gasim impreuna o solutie pentru orice problema de sanatate.