Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
( 5 )Voturi: 1

Cursuri de dezvoltare personala "SCHIMBA-TI VIATA!"

Adresa:

Sector: Sector 3

Oras: Bucuresti

Contact

Produsul/serviciul de baza: cursuri de dezvoltare personala "schimba-ti viata!", cursuri de dezvoltare personala "schimba-ti viata!" bucuresti, contact cursuri de dezvoltare personala "schimba-ti viata!", cursuri de dezvoltare personala "schimba-ti viata!" program de lucru, cursuri dezvoltare personala bucuresti, workshopuri dezvoltare personala bucuresti

Cursuri de dezvoltare personala "SCHIMBA-TI VIATA!"Autocunoasterea ne ofera o perspectiva cuprinzatoare si clara asupra fiecarui aspect al vietii noastre si in legatura cu fiecare persoana cu care interactionam. Explorand mentalul in profunzime si devenind constienti de trairile noastre, de actiuni, de ceea ce ne motiveaza sa procedam intr-un anume fel, intr-o situatie data, ne ajuta sa devenim mai buni, mai corecti, mai toleranti si, nu in ultimul rand, mai intelegatori cu noi insine.

"Schimba-ti viata!" este mai mult decat un indemn pentru un pas inainte pe axa existentei, este ideea de a sustine, prin cursuri de dezvoltare personala, pe cei care simt ca a sosit momentul sa progreseze in beneficiul lor si a celor din jur. La centrul "Schimba-ti viata!", din Bucuresti, un psiholog cu practica de zeci de mii de ore, cu studii aditionale de sociologie si pedagogie, isi pune experienta la dispozitia oricui este interesat de dezvoltarea personala, organizand evenimente pe teme spirituale simple si complexe, incercand, prin workshopuri, seminare sau conferinte, sa elucideze dileme legate de sfera emotionala si rationala, deopotriva.

Pentru cei care doresc sa aprofundeze aceste experiente, centrul "Schimba-ti viata!" ofera posibilitatea de a participa la tabere de spiritualitate si terapie de grup, menite sa aduca impreuna energia celor care cauta raspunsuri pentru o problema comuna si sa o solutioneze.

Cursurile de dezvoltare personala "Schimba-ti viata!" se bazeaza pe filozofiile si culturile stravechi si sunt caracterizate de o deschidere reala spre ideile si credintele umanitatii, vehiculate de-a lungul intregii sale istorii, spre intelegerea si acceptarea acestora. Participantii sunt cei care au dorinta de a se descoperi si de a se armoniza cu tot ce ii inconjoara, cei care doresc sa se autodepaseasca prin cunoastere.

Detalii veti gasi pe ​s​ite​, la adresa www.florentinamateescu.ro si pe pagina de Facebook: www.facebook.com/mateescuflori/, iar pentru a intelege conceptul care a stat la baza acestui proiect de suflet, va asteptam la centrul "Schimba-ti viata!", in Bucuresti!