Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
( 0 )Voturi: 0

Homeopatie Dr. Silvia Nedelcu

Adresa:

Sector: Sector 3

Oras: Bucuresti

Contact

Produsul/serviciul de baza: homeopatie dr. silvia nedelcu, homeopatie dr. silvia nedelcu bucuresti, contact homeopatie dr. silvia nedelcu, homeopatie dr. silvia nedelcu program de lucru

Homeopatie Dr. Silvia NedelcuDin ce in ce mai multe persoane aleg terapiile alternative, datorita modului bland si fara efecte adverse in care actioneaza asupra cauzelor diferitelor afectiuni, dar si datorita aplicabilitatii vaste, care nu restrictioneaza pacientii in functie de varsta sau stare fizica.

Homeopatia reprezinta solutia, uneori exclusiva, alteori complementara tratamentului medical clasic, care intervine cu succes in ameliorarea starii de sanatate a pacientilor. Medicii recunosc aceasta forma de terapie, care imbina cunostintele empirice si filozofia straveche cu stiinta moderna, si care priveste pacientul ca pe un intreg, relevand interdependenta intre fizic si psihic. Daca aveti nevoie de serviciile unui homeopat bun in Bucuresti, Dr. Silvia Nedelcu va sta la dispozitie la cabinetul sau pentru consultatii si tratamente personalizate.

Va puteti programa, daca aveti nevoie de tratamente pentru infectii cronice sau recurente, tulburari de crestere si imunitate scazuta la copii, dereglari hormonale, alergii, astm bronsic, ADHD, deficit de memorie, infertilitate, amenoree, dismenoree, adenom de prostata etc. Dr. Silvia Nedelcu trateaza prin homeopatie si o serie de probleme psihologice, cum sunt depresia, anxietatea, fobiile sau dependentele.

Pentru a experimenta beneficiile sinergiei dintre om si natura, materializata in terapii alternative care merg direct la cauza, eliminand atat cauza, cat si efectul, va invitam sa faceti o programare pentru a obtine o consultatie la Dr. Silvia Nedelcu.