Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
( 5 )Voturi: 1

Kara Therapy

Adresa:

Sector: Sector 2

Oras: Bucuresti

Contact

Produsul/serviciul de baza: kara therapy, kara therapy bucuresti, contact kara therapy, kara therapy program de lucru

Kara TherapyEvadarea din haosul cotidian este o conditie obligatorie pentru a merge mai departe pe orice plan. Avem nevoie de un refugiu unde sa ne reincarcam bateriile, sa echilibram energiile si sa ne odihnim la propriu, dar mai ales la figurat. Centrul de evenimente si recreere Kara Therapy poate reprezenta locul de refacere fizica si spirituala pentru oricine se simte stresat si incorsetat in ganduri si energii negative.

Kara Therapy va primeste intr-o ambianta gandita pentru a ingloba activitatile menite sa va ofere o experienta benefica, un decor calm si relaxant, in care se desfasoara evenimente, seminarii si cursuri care au ca scop dezvoltarea personala, regasirea identitatii si echilibrului fizic si emotional.

Centrul ofera si tratamente faciale si de remodelare corporala prin electrostimulare. masaje, impachetari si crioterapie, care sa puna in perfecta armonie trupul si spiritul.

Noul in centrul nostru este reprezentat de terapia Access Bars care a aparut la inceputul anilor '90 si care ofera oricui, indiferent de varsta, posibilitatea de a se regasi si a fi fericit traind asa cum ii este menit, eliberandu-se de energiile si prejudecatile autoimpuse, privind pe sine si pe ceilalti fara un ochi critic, doar cu acceptare si intelegere. Terapia presupune accesarea unor zone energetice aflate pe cutia craniana, suparnumite "access bars" si responsabile cu diferite aspecte care ne marcheaza existenta si ne definesc: autocontrol, capacitatea de a ne vindeca, sensibilitate, creativitate, ritmul procesului de imbatranire, capacitatea de a ne realiza material, relatiile intime si altele. Undele electromagnetice care strabat barele de acces pot fi manipulate de noi in sens negativ, creand un zid energetic care se opune dezvoltarii diferitelor sfere de gandire sau actiune. Prin sedintele Access Bars se induce relaxare totala, descatusarea de energiile nepotrivite si se ajunge la un ideal de stare in care realizam exact cine suntem si cum dorim sa ne traim viata. Pentru cei interesati organizam sesiuni de prezentare a acestei terapii-concept, cursuri de initiere, sedinte demonstative de terapie si sesiuni terapeutice efective.

La Kara Therapy se intrunesc toate conditiile de confort si stare de bine, centrul nostru fiind ideal si pentru organizarea de evenimente private. Evadati din stres si pasiti in locul de pace si liniste de care aveti nevoie macar o data pe saptamana.

Pentru detalii va punem la dispozitie si pagina noastra de facebook: https://www.facebook.com/Karatherapy1/.