Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
( 5 )Voturi: 1

Terapie cu Plasma Floare de Lotus

Adresa:

Sector: Sector 1

Oras: Bucuresti

Contact

Produsul/serviciul de baza: terapie cu plasma floare de lotus, terapie cu plasma floare de lotus bucuresti, contact terapie cu plasma floare de lotus, terapie cu plasma floare de lotus program de lucru, terapie cu plasma

Terapie cu Plasma Floare de LotusOamenii de stiinta s-au aplecat cu mai mare atentie asupra beneficiilor terapiei cu plasma imbogatita cu plachete, inca de la inceputul anilor '70, iar un peste aproape doua decenii, aceasta procedura a inceput sa fie folosita in chirurgia cardiaca, iar mai apoi in alte ramuri medicale, cum ar fi medicina sportiva, chirurgie estetica, stomatologie sau terapia durerii. Acest tratament, care se foloseste de resursele organismului uman pentru propria bioregenerare, este disponibil la clinica de medicina integrativa Floare de Lotus, din Bucuresti.

Tratamentul cu plasma este forte bine tolerat de pacienti, fiind un produs propriu, o mostra de sange, care, prin centrifugare, capata o putere sporita de vindecare si rejuvenare. Terapia cu plasma este recomandata in tratarea problemelor ortopedice, dermatologice, oftalmologice, stomatologice, ginecologice, dar si in chirurgia estetica si recuperarea sportiva.

Daca va confruntati cu una dintre problemele de sanatate mentionate anterior, faceti o programare la specialist, la clinica Floare de Lotus, pentru un tratament inovativ, terapia cu plasma!