Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
( 4,7 )Voturi: 13

KITT Romania

Adresa: Strada Ana Ipatescu, nr 37, Ilfov, Jilava

Sector: Sector 4

Oras: Bucuresti

Contact

Produsul/serviciul de baza: KITT Romania

KITT Romania

Compania Kit Xenon Tuning a luat fiinta in Romania in anul 2007 din dorinta de a aduce pe piata accesoriilor auto produse de inalta calitate, modele unicate si care sa poata satisface toate preferintele clientilor.
Inceputul a fost marcat de comercializarea produselor si accesoriilor de iluminat auto, in mod special kituri xenon.
Astfel, dobandind experienta pe partea de iluminare, motto-ul Kit Xenon s-a nascut in mod natural: “Noi iti luminam calea!” (Var. eng.: “Lightning your way to the future!”)

In anul 2010, Kit Xenon Tuning si-a definitivat relatiile externe cu furnizorii sai din Germania, semnand parteneriat de distributie exclusiva pe teritoriul Romaniei cu Dectane GmbH si ulterior in 2011 continuand cu exclusivitatea semnata cu Dietrichs GmbH.
Un alt parteneriat solid este cu compania NSSC, producatoare de echipamente de iluminat auto si autoutilitare.
Din 2009 know-how-ul Kit Xenon Tuning a reprezentat un raport consistent in dezvoltrea de noi produse in domeniul iluminatului auto.
Pornind de la instalatiile xenon si pana la cea mai noua tehnologie de iluminat prin led, acest parteneriat a ajuns sa se poata impuna in intreaga lume.
Gama actuala de produse si accesorii auto cuprinde kituri exteriorare, grile petru o gama larga de masini, colant auto, jante de aliaj toate modelele, produse de iluminat precum kituri xenon, angel eyes, led markers, lumini de zi.
Modelele alese de noi pentru comercializare s-au bazat intotdeauna pe noile tehnologii moderne si modele aparute pe piata auto, compania pastrand mereu dinamica de adapatare la toate conditiile pietei.

Exemple de produse:
- Grila Audi Sline
- Praguri laterale ML w164
- Pachet exterior BMW M
- Pachet mercedes AMG

In anul 2012, compania de accesorii auto Kit Xenon Tuning s-a extins cu piata de desfacere catre tari precum , Grecia, Bulgaria, Portugalia, Italia, Suedia, Rusia, Islanda, Finlanda, Letonia, Norvegia, Slovenia.

Cei sase ani de experienta acumalata in domeniul auto au dus catre o schimbare de imagine si de strategie a companiei.
Avand in spate renumele in acest domeniu de activitate, Kit Xenon Tuning a devenit KITT Romania cu un nou slogan si o noua metoda de abordare strategica: “Keep driving with us!”.
Apropierea de clienti si dorinta de a putea furniza in permanenta servicii si produse in pas cu schimbarile pietei auto, au dus catre dorinta companiei KITT Romania de a continua dezvoltarea cu clientii existenti, dar totodata si deservirea potentialilor parteneri si noii clienti.

Echipa KITT Romania este foramta dintr-un grup tanar si se caracterizeaza prin dinamica si adaptare pemanenta la nevoile clientului, iar produsele comercializate de noi beneficiaza de preturi competitive in intreaga Europa si o varietate adaptata in permanenta la cele mai noi modele si tehnologii.