Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
Curatenie birouriCuratenie birouri. Aici aflati informatii si preturi referitoare la curatenie birouri, firme care ofera servicii de curatenie birouri.https://www.bucuresti365.roCuratenie birouri

Curatenie birouri

Biroul reprezinta o entitate administrativa, functionala, lucrativa, politica  sau o diviziune ori subdiviziune a unei entitati mai mari, de orice factura, care are o functie specifica.
Modul in care va amenajati biroul, influenteaza destul de mult imaginea companiei si profitul acesteia. Daca vreti sa castigati parteneri durabili si stabili in afaceri, trebuie sa acordati atentie si mesajului pe care il transmiteti prin imaginea si aranjarea sediului, deoarece grija cu care organizati spatiul de lucru, se poate reflecta in grija cu care va tratati afacerea si clientii, atat cei fideli, cat si cei nou-veniti.
Tocmai de aceea, cand incepeti sa va ganditi la amenajarea biroului dumneavoastra, este bine sa va intrebati mai intai ce vreti sa obtineti in urma decorarii, mai ales ca sumele pe care le puteti investi difera in functie de rezultatul pe care mizati – o relatie mai buna cu furnizorii si clientii companiei sau un mediu de lucru mai placut pentru angajati.
Ca surse de inspiratie pentru amenajare, reprezentantii companiilor apeleaza la revistele de specialitate, observa stilul folosit in birourile partenerilor de afaceri sau se axeaza pe designul de locuinte, pe care il aplica la spatiul de birou.
In general, firmele care ofera servicii sau produse de lux, exclusiviste, investesc mult in amenajrea sediilor, iar cand vine vorba de inovatie, cele mai deschise spre nou sunt firmele din domeniile care presupun un grad de creativitate mai mare, cum ar fi publicitatea, comunicarea sau arhitectura.
Dar, pentru ca totul sa decurga intr-o atmosfera placuta, este nevoie si de o curatenie periodica, care sa mentina un ambient placut mediului de lucru si nu numai.

curatarea biroului. cum mentinem curatenia ?

In mod obisnuit, cladirile de birouri dispun de servicii de curatenie care se ocupa igienizarea si improspatarea aerului din bai si birouri. Daca intentionati sa incepeti o afacere in acest domeniu sau sa continuati o afacere de familie, cateva reguli va vor ajuta sa mentineti o relatie foarte buna cu clientii dumneavoastra. Regulile de curatare a birourilor sunt simple, deci, in principiu, ar trebui sa faceti o treaba buna.
Pentru inceput, curatarea biroului de lucru se va face in limita spatiului pe care il avem: nu vom muta nimic pe birou, nu vom lua nimic de pe birou, doar vom sterge praful de pe acesta, chiar daca acesta este dezordonat. De asemenea, se va sterge praful si de pe scaune, fotolii sau ramele tablourilor.
Curatarea podelelor se va face manual, cu matura, sau automat, cu aspiratorul sau aparate speciale de curatat si spalat. Dupa curatare, se va trece la spalarea acestora, aceasta facandu-se cu produse speciale, ce dau un randament foarte bun in indepartarea murdariei si a petelor care exista pe podea.
Curatarea ferestrelor, a obiectelor din sticla sau a vitrinelor din birou este la fel de importanta ca si celelalte operatiuni. Aceasta se realizeaza utilizand lavete curate si produse speciale de indepartare a prafului de pe geam sau diferite obiecte din sticla. Este bine sa se faca si o curatare exterioara a geamurilor biroului, dar asta numai daca este posibil.
Cosul de gunoi trebuie golit tot de catre angajatii firmelor de curatenie. Acest lucru presupune, de obicei, depozitarea gunoiului intr-un container mai mare si inlocuirea sacilor de gunoi, daca cosul utilizeaza aceasta optiune.
Nu neglijati baia daca lucrati la o firma de curatenie. Aceasta necesita o atentie deosebita, pentru ca este locul in care se formeaza foarte multe bacterii, fara sa ne dam seama. Dezinfectarea toaletei, stergerea oglinzii, aprovizionarea cu materialele necesare, sunt sarcini care trebuie efectuate periodic si obligatoriu.
Daca urmati aceste reguli, cu siguranta clientii dumneavoastra vor fi foarte multimiti de serviciile pe care le oferiti si va vor apela cu incredere si pe viitor. Cel mai probabil, va vor recomanda si altor colaboratori, iar firma dumneavoastra va prospera cu fiecare zi.

curatenia birourilor- preturi

Preturile variaza intre 250 de lei si 600 de lei/luna.
Preturile sunt informative. Pentru mai multe informatii, va rugam sa contactati firmele de curatenie pentru birouri din lista de mai jos

 


Daca v-a placut sustineti-ne pe:

Aici gasiti firme de curatenie care ofera servicii de curatenie birouri

Curatenie birouri :
Curatenie birouri Bucuresti:
Impresiile, parerile si intrebarile dvs legate de Curatenie birouri