Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
FelicitariFelicitari. Aici gasiti totul despre felicitari: dimensiuni, materiale utilizate, preturi, pareri, firme care comercializeaza felicitari.https://www.bucuresti365.roFelicitari

Felicitari

Prima felicitare de Craciun, in forma tiparita, se pare ca a fost expediata la Londra, in anul 1843. La inceput, felicitarile erau trimise de Craciun sau de Sfantul Valentin, persoanelor dragi, apoi obiceiul a inceput sa se raspandeasca si felicitarile au inceput sa fie trimise si cu alte ocazii, cum ar fi aniversarile sau alte sarbatori. Productia de masa a felicitarilor de Craciun a luat amploare dupa anul 1860, iar dupa numai un deceniu acest obicei devenea foarte popular in Marea Britanie. La inceputul secolului al-XX lea oamenii inmanau personal felicitarile, iar mai tarziu au inceput sa le expedieze prin posta.
Astazi gasiti felicitari pentru orice ocazie, de toate marimile si pentru toate gusturile. Aparitia internetului a facut aca acest fenomen sa ia amploare si a condus la aparitia felicitarilor electronice, datorita metodelor moderne de comunicare (e-mail, telefoane mobile, fax,etc). Aceste felicitari moderne completeaza felicitarile traditionale, dar nu le pot inlocui in totalitate. Iata de ce o felicitare aleasa cu grija demonstreaza ca expeditorul a investit timp si atentie in exprimarea sentimentelor sale prin intermediul acestui gest simplu, dar cu incarcatura emotionala.

felicitari - mesaje

Felicitarile personalizate au devenit un mod de exprimare foarte des folosit pentru a trimite mesaje cu diferite ocazii. In functie de destinatar, felicitarile pot fi protocolare sau familiare, pentru a transmite prietenie, dragoste sau afectiune.
Daca doriti sa trimiteti o felicitare, dar sunteti in pana de inspiratie, puteti apela la cele cu mesaje personalizate, in functie de persoana sau eveniment. O felicitare bine aleasa va demonstra oamenilor ca cineva se gandeste la ei.
Felicitarile clasice, traditionale sunt trimise de sarbatori catre cei dragi (familie, prieteni, colegi). Cu alte ocazii, aniversari, onomastici evenimente speciale sunt alese felicitarile amuzante, cele cu mesaje motivationale, potrivite cu destinatarul si ocazia, dar care exprima si sentimentele si personalitatea expeditorului.

Acestei liste se adauga felicitarile unicat, cele personalizate, create pentru un anumit eveniment fericit, cum ar fi nunta sau botezul. Aceste felicitari transmit emotia si bucuria noastra pentru momentele speciale ale celor dragi.

         Felicitari - pareri

Felicitarile va sunt puse la dispozitie intr-o gama larga de modele, in functie de eveniment, de destinatarul mesajului, avand stil si forma diferite.
Puteti alege felicitarea ideala, pentru a insoti un cadou de aniversare sau poate pentru a trimite un gand bun celor dragi aflati departe de casa. Va recomandam sa consultati cat mai multe modele de felicitari pentru a alege mesajul potrivit pentru persoana draga. Veti reusi astfel sa oferiti un moment de emotie si de incantare pentru cel care primeste felicitarea, un prilej de comunicare sincera si reala a sentimentelor intre oameni. Lipsa timpului liber si agitatia cotidiana va priveaza de momente de calitate petrecute cu cei dragi, iar o felicitare bine aleasa poate sa exprime sentimentele si gandurile dumneavoastra.
Aveti de ales intre felicitari clasice, elegante, cu design deosebit, felicitari nostime cu mesaje personalizate, felicitari emotionante, incarcate de sentimente de iubire, felicitari destinate celor dragi, cu siguranta o veti gasi pe cea mai potrivita.

         Felicitari - preturi

Pretul felicitarilor variaza intre un leu si cateva zeci de lei, in functie de calitate, de dimensiuni si de numarul felicitarilor comandate. Pentru informatii exacte referitoare la preturi, va rugam sa contactati firmele care produc si comercializeaza felicitari, din lista de mai jos.
 

 


Daca v-a placut sustineti-ne pe:

Aici gasiti firme care comercializeaza felicitari

Felicitari :
Impresiile, parerile si intrebarile dvs legate de Felicitari