Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
Invitatii nuntaInvitatii nunta. Aici gasiti cele mai bune oferte de invitatii pentru nunta, firme care realizeaza invitatii pentru nunta, informatii utile, modele, preturi.https://www.bucuresti365.roInvitatii nunta

Invitatii nunta


Invitatia de nunta nu este un simplu petic de hartie cu rol informativ, bun de aruncat dupa ce ajunge la destinatie. Ea reprezinta primul element ce face cunoscut fericitul eveniment si totodata cartea de vizita a nuntii voastre, pe care – nu-i asa? - o doriti perfecta pana la cel mai mic detaliu.

Peste ani, va deveni cu siguranta o amintire frumoasa, cu atat mai mult cu cat pastreaza in ea atmosfera si tonul evenimentului, transmise viitorilor oaspeti cu mult inainte de desfasurarea acestuia. De asemenea, exprima stilul si personalitatea viitorilor soti, modul in care ei doresc sa fie perceputi de prieteni, cunoscuti, rude, oameni dragi. De exemplu, un cuplu discret va opta cel mai adesea pentru invitatii cat mai simple, pe cand unul energic, exuberant va prefera culorile vii, textele indraznete, iar un cuplu romantic va alege probabil invitatiile cu dantela. 

modele invitatii nunta

Puteti alege dintr-o  gama variata de invitatii pe cea care corespunde cel mai bine personalitatii dumneavoastra. Aveti la dispozitie modele moderne, clasice, romantice, vintage sau amuzante, un numar de peste o mie de invitatii. 

Materialele din care pot fi confectionate invitatiile sunt diverse: carton subtire, simplu sau lucios, de culoare alba, crem, aurie, roz etc., imprimat cu diverse modele (motive florale, fluturi, porumbei, inimioare etc.), catifea, dantela. Tot ce aveti de facut este sa studiati albumele cu invitatii si apoi sa va decideti asupra modelului preferat. Puteti de asemenea sa va inspirati din diferitele modele de text,  pentru a alege pe cel care vi se potriveste.

 

INVITATII NUNTA - preturi

In functie de numarul de oaspeti care vor participa la eveniment este bine sa va stabiliti un buget aproximativ, pe care sa il alocati pentru invitatiile la nunta. Gama  de preturi porneste de la 0.37 lei pentru o invitatie simpla, ieftina, dar frumoasa si poate ajunge la 7 lei pe bucata in cazul invitatiilor personalizate, cu detalii si materiale de lux (pentru produsele personalizate, se va solicita din partea dumneavoastra acordarea verdictului "bun de tipar "– aprobarea machetei grafice – inainte de procesarea comenzii). Aceste preturi sunt informative, pentru detalii si preturi exacte, in functie de tipul de invitatie dorit, contactati firmele care realizeaza si comercializeaza invitatii de nunta, din lista de mai jos.
 


Daca v-a placut sustineti-ne pe:

Aici gasiti firme care comercializeaza invitatii pentru nunta

Invitatii nunta :
Impresiile, parerile si intrebarile dvs legate de Invitatii nunta