Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
Figurine torturiFigurine pentru torturi. Cofetarii care ofera figurine pentru torturi, aflati cum sa alegeti figurine pentru torturi, preturi si pareri.https://www.bucuresti365.roFigurine torturi

Figurine torturi

V-ati imaginat vreodata ca mancati un Mickey Mouse intreg, complet, cu ochi, urechi si coada? Sau o Pantera Roz? Poate Sponghe Bob sau Winnie Pooh? Acest lucru este posibil daca acesti eroi de desene animate apar pe tort.

Pe langa toate formele de design propuse, pe langa infinitatea de modalitati de prezentare, Tort Design transforma conceptul de "figurine" in maiestrie, talent si devotament pentru calitate. Iata de ce avem pentru dumneavoastra o paleta variata de figurine din pasta de zahar.

Fie ca vreti sa adaugati mai multe figurine la designul tortului, fie ca vreti doar una pentru un tort nepersonalizat, alegeti din lungul sir de personaje propuse de noi sau ne puteti aduce o provocare.

 

 

 

FIGURINE PENTRU TORTURI DE COPII

Multe torturi sunt frumose, gustoase si fin decorate. Dar, ca sa fie placute de catre copii, in special, necesita  un detaliu care este figurina de pe tort.

Aceasta va fi cu siguranta un personaj preferat din desene animate, din cel al basmelor, din cel al jocurilor pe calculator sau din cel al vietii cotidiene, cum ar fi fotbalistul celebru sau o jucatoare de tenis.

Torturile, asa decorate, vor mari petrecerea zilei de nastere a copilului vostru si vor crea atmosfera cea mai vesela printre prietenii sai. Figurinele pentru torturi de copii sunt realizate, de obicei, din masa fondanta,  care este foarte buna pentru acest scop. Materiile prime de cofetarie, profesionale, vin sa personalizeze si sa adauge un plus de valoare produselor dulci. Gama vasta de ingrediente de o calitate superioara, asigura cofetarilor tot ceea ce au nevoie in materie de ingrediente.

Asa cum am mentionat la inceputul textului, aceste figurine sunt complet comestibile. Atunci cand doriti sa comandati o figurina pentru torturi, mai intai puteti vedea o selectie mare de prezentari web ale unei cofetarii celebre. Daca aveti o dorinta speciala, pentru tine va fi facuta o figurina dupa comanda.  Este necesar sa ne anuntati si cu doua saptamani inainte ca totul sa poata sa fie realizat la timp.

Parintii, de obicei, se intereseaza din ce fel de materiale sunt facute figurinele pentru torturi, asa ca vom enumera, pe scurt: alune, arahide, cacao, ciocolata, fructe, frisca si glazuri.

Figurinele pentru torturi sunt un mod atractiv si modern de a decora, pentru toate ocaziile.

 

FIGURINE PENTRU TORTUL DE NUNTA

Tortul pentru mire si mireasa, cu siguranta, nu este complet fara figurina in forma mirelui si a miresei, de pe varful tortului. Pe langa gustul perfect, decoratiunile atractive, figurinele dau sigiliul final si un farmec special tortului de nunta. Puteti sa lasati imaginatia libera si puteti sa va jucati cu ideile: oamenilor le place sa comande figurine unde mireasa si mirele danseaza, sau unde sunt imbratisati, mai ales este simpatica ideea cand mireasa duce cu sine mirele in sensul ”In final te-am prins!”; mirele poarta in bratele sale mireasa, sau cu simtul umorului – invers – mireasa  poarta mirele; mire ca James Bond 007 cu pistolul si desigur mireasa in acelasi fel; mirii pe motor;  sau puteti alege un voal si un cilindru, care reprezinta intr-un mod simbolic perechea care ”isi pune pirostriile”.

Comandati dintre mai multe sortimente, ceva pe gustul dumneavoastra, cu consultarea cofetariei selectate.

Cu ajutorul figurinei de pe tortul vostru de nunta, adaugati-i o notita a spiritului, a imaginatiei, si a originalitatii, despre care prietenii isi vor povesti si isi vor aminti momente frumoase referitoare la nunta voastra.

 

FIGURINE PENTRU TORTURI - PRET

Preturile sunt in intervalul 57 si 77 de lei, totul depinde de forma si dimensiunea figurinelor dorite.

*Preturile  sunt prezentate cu titlu informativ. Pentru alte informatii, va rugam sa contactati cofetariile de mai jos:


Daca v-a placut sustineti-ne pe:

Alegeti cofetariile unde puteti gasi figurine pentru torturi

Figurine torturi :
Impresiile, parerile si intrebarile dvs legate de Figurine torturi