Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
Torturi cu friscaTorturi cu frisca. Aflati totul despre cofetariile unde puteti gasi cele mai reusite torturi cu frisca. Pareri, preturi si modele pe gustul dumneavoastra.https://www.bucuresti365.roTorturi cu frisca

Torturi cu frisca

Într-adevăr, prima asociere legată de un tort, este chiar ea – frișca. Și ce ar fi un tort fără aceasta decorațiune tradițională? Pentru că, așa cum un  tort reprezintă piesa de rezistență a ocaziei speciale din viața noastră, așa și frișca este foarte importantă în decorarea unui tort!       

Fie că este vorba de ziua de naștere a copiilor,  turta fetiței, moțul băiatului, majoratul, cununii religioase sau civile, botezul copilului, aniversare de nuntă, avansări la locul de muncă, petreceri de casă nouă, obținerea unui nou loc de muncă și diverse alte ocazii, mereu se găsesc  suficiente motive pentru a comanda un tort decorat cu frișcă.

Torturi decorate cu frișcă

Desigur, multe gospodine știu cum să facă un tort cu frișcă. Oare suntem siguri că acest mod este neapărat mai ieftin și bun ?

Tortul  va ieși cu siguranță  frumos și bine decorat, dar tot trebuie să recunoaștem că, cunoștințele noastre nu pot concura cu ale maeștriilor cofetari, care fac acest lucru de foarte mult timp, în unele cazuri fiind vorba de mai multe decenii de experiență în domeniu. Aceasta este meseria lor, iar noi putem, uneori, să exersăm aceste abilități culinare acasă, în regie proprie.

Calitatea produsului rezultat, cu toate acestea, nu poate fi la fel. Folosirea tortului pentru o ocazie specială, necesită doar tot ce este  mai bun și mai frumos. Mâinile  cofetarilor profesioniști, cu experiență vastă în domeniu, vor decora tortul perfect, cum acasă nu s-ar fi putut niciodată.

TORTURI CU FRIȘCĂ - DECORARE

Se poate spune că decorarea tortului reprezintă  jumătate din muncă, pentru că, indiferent de  cât de importante sunt ingredientele tortului, care trebuie să fie cele mai proaspete, să fie folosită o retetă bună, tradițională, ca tortul să fie gustos  (cu gust de ciocolată, fructe sau alte variante), este la fel de important ca tortul, și din punct de vedere al decorului, să atragă atenția tuturor invitaților.

Un tort frumos decorat cu frișcă, atrage privirile tuturor invitaților si le deschide pofta. Toată lumea ar vrea să mănânce ceva dulce, imediat. Acest lucru creează o atmosferă caldă, plăcută și veselă, în timpul petrecerii tale.

TORTURI CU FRIȘCĂ - EXPERIENȚA

Desigur, datorită coloranților alimentari, crema poate fi orice culoare doriți dvs. Uneori, în funcție de ocazie, cel mai elegant este albul, mai ales atunci când vine vorba despre torturi de nuntă. Când vine vorba de aniversarea zilei de naștere a unei fete, trebuie remarcat faptul că, culoarea preferată va fi roz. De asemenea, băieților le-ar surâde ideea unui tort decorat în nuanțe de albastru sau de verde, care se asociază cu iarba de pe  stadionul de fotbal.

Pe stratul de frișcă pot fi adăugate si mesaje specifice, cum ar fi "La mulți ani!",  în cazul aniversărilor, sau "Te iubesc!", cu ocazia Zilei Îndragostiților sau zilei de 8 Martie.

In ceea ce privește decorarea torturilor cu frișcă, limitele aproape că nu există, iar imaginația ta reprezintă o adevarată provocare pentru cofetarii  profesioniști, deoarece realizarea tortului trebuie să fie făcută la cel mai înalt nivel, aproape de perfecțiune.

TORTURI CU FRIȘCĂ - PREȚ

Prețurile variază între 50 și 70 de Ron pe kilogram. Pentru decorarea tortului se percepe o taxă suplimentară începând cu valoarea de 30 de Ron, în funcție de mărimea tortului și dorințele speciale ale cumpărătorului.

* Tarifele prezentate sunt cu titlu informativ. Pentru informații exacte, vă sugerăm să contactați cofetăriile de mai jos.


Daca v-a placut sustineti-ne pe:

Alegeti cofetaria de unde puteti comanda tortul cu frisca

Torturi cu frisca :
Impresiile, parerile si intrebarile dvs legate de Torturi cu frisca