Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
Restaurante pentru botezRestaurante pentru botez. Aici gasiti restaurante unde puteti organiza botezuri, informatii si preturi referitoare la restaurante botezuri.https://www.bucuresti365.roRestaurante pentru botez

Restaurante pentru botez

Botezul este o zi unica si foarte importanta in viata familiei. Desfasurarea evenimentului este mai importanta pentru parinti, nasi, rude si prieteni de familie decat pentru bebelus, care poate se uita in jurul lui confuz si se intreaba de ce se afla in centrul atentiei.

Botezul trebuie sa fie marcat asa cum se cuvine, cu celebrarea acestui eveniment important intr-un restaurant select, frumos decorat si primitor.

RESTaurant pentru botezuri

Alegerea restaurantului se face in functie de numarul de invitati si de bugetul pe care intentionati sa il alocati pentru aceasta ocazie speciala. Daca vremea permite este bine sa alegeti un restaurant care are o gradina de vara. Ca o medie a numarului de invitai, la un botez participa cam 150 de persoane. Un restaurant cu o capacitate in sala interioara  de 80 de locuri si in gradina de 75 de locuri este ideal. Gradina plina de verdeata si inconjurata de coroanele masive ale  arborilor creeaza o atmosfera foarte placuta pentru oaspetii dumneavoastra. 
Restaurantele pentru botez  intotdeauna ofera posibilitatea de a intretine atmosfera cu muzica live, pentru ca fara instrumentisti petrecerea nu mai este petrecere.
Veti dori, cu siguranta, sa imortalizati evenimentul, asa ca veti avea la dispozitie un fotograf profesionist si cameraman.
Fotografiile si clipurile video vor fi cu siguranta impresionante si foarte frumoasem si vor capta perfect atmosfera si bucuria, dar si decorul spectaculos. Aranjamente florale, baloane, iluminat decorativ (iluminat cu leduri, efecte speciale) ... totul este la dispozitia dumneavoastra, in functie de preferinte.
Daca restaurantul ales are si spatiu de joaca pentru copii, invitatii dumneavoastra care se pot relaxa complet la petrecerea copilului dumneavoastra si pot lasa proprii copii sa se joace in siguranta, in spatiul special amenajat.

Meniul pentru botez  este un element  important, pentru ca tuturor ne place mancarea buna buna si vinul de calitate, deci trebuie ales pentru a fi pe gustul oricarui invitat la botez. Meniul poate cuprinde specialitati locale si specialitati din bucataria internationala, precum si o selectie larga de bauturi autohtone sau din import.
Un detaliu de care trebuie sa tinem cont, avand in vedere faptul ca oaspetii vin cu masinile lor, este alegerea unui restaurant care sa dispuna de parcare proprie, daca este posibil, cu un numar suficient de locuri pentru invitatii dumneavoastra.
Botezul copilului dumneavoastra este un eveniment care are loc o singura data in viata, pe care doriti sa il marcati cum se cuvine, intr-un restaurant de calitate.

RESTAURANT PENTRU BOTEZURI - preturi

Preturile meniurilor de botez  variaza de la 15 euro  pana la 80 de euro de persoana.

Preturile sunt prezentate cu titlu orientativ, Pentru toate informatiile exacte va  sugeram sa contactati restaurantele care organizeaza botezuri, din lista de mai jos.

 


Daca v-a placut sustineti-ne pe:

Aici gasiti restaurante unde puteti organiza botezuri

Restaurante pentru botez :
Impresiile, parerile si intrebarile dvs legate de Restaurante pentru botez