Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
Restaurante cu muzica liveRestaurante muzica live. Aici puteti alege restaurante cu muzica live, aflati informatii si preturi la restaurante unde puteti asculta muzica live.https://www.bucuresti365.roRestaurante cu muzica live

Restaurante cu muzica live

Muzica de calitate si mancare buna intr-o companie placuta - aceasta este reteta unei zile perfecte, desfatare trup si suflet! Daca sunteti la un restaurant pentru a savura o ceasca de cafea sau sunteti la cina cu apropiatii, muzica este esentiala. Muzica ne bine dispune si ne deschide apetitul ! 

RESTaurant cu muzica live - experienta

Fie ati iesit "jumatatea dumneavoastra mai buna/frumoasa" pentru a sarbatori cei 5 sau 15 ani de casatorie sau ati organizat o cina pentru a sarbatori  cu prietenii nasterea unui copil, fiecare motiv este un prilej perfect pentru a merge la un restaurant cu muzica live. Dar nu este nevoie de un motiv special, puteti petrece o seara de neuitat, cu mancare buna, bautura buna si un taraf care sa va inveseleasca si sa intretina atmosfera.

Restaurantele ofera specialitati  culinare din bucataria nationala si internationala, pregatite de un bucatar experimentat, care adauga retetelor clasice mici secrete, ca amprenta personala, si foloseste ingrediente de cea mai buna calitate.

RESTAURANT CU MUZICA LIVE - aniversari

Daca este vorba despre o ocazie speciala, este important sa cunoasteti detalii in legatura cu capacitetea restaurantului ales. Numarul de locuri poate varia de la patruzeci pana la peste doua sute. Deoarece  muzica va intretine atmosfera la petrecerea dumenavoastra, aflati ce muzica prefera invitatii dumneavoastra si pregatiti o lista de cantece pe care le veti cere formatiei sa le interpreteze. Sau puteti lasa la latitudinea muzicantilor alegerea pieselor pe care le vor interpreta. De multe ori, improvizatia este mai amuzanta si mai antrenanta.

  •  

Fara o muzica populara si de petrecere, fara hituri clasice nici o petrecere nu are suflet si distractia nu se va ridica la acelasi nivel.
Puteti incepe cu "Sanie cu zurgalai" si apoi sa treceti la alte melodii din folclor, la fel de indragite. Ascultand muzica de calitate si dansand nu veti simti cum a trecut timpul si este deja dimineata.

RESTAURANT CU MUZICA LIVE - rezervare

Rezervarea la un restaurant cu muzica live se poate face cu usurinta online, veti preciza data si ora, numarul de locuri de care aveti nevoie, veti completa numele, prenumele,  adresa de e-mail si numarul de telefon, pentru a vi se confirma personal rezervarea.
Cand vine momentul, nu va ramane decat sa va delectati cu feluri deosebite de mancare, bauturi fine si muzica dumneavoastra preferata.

RESTAURANT CU MUZICA LIVE - preturi

Preturile  depind de meniul si restaurantul ales. De  exemplu, pentru o masa de pranz este necesar sa se aloce o medie de 100 lei de persoana. Vom adauga aperitive care variaza de la 15 pana la 30 de lei , iar pentru desert veti plati de la 20 lei in sus.

Pentru pranzuri  la care vor participa un minim de 20 de persoane, preturile sunt de la 80 lei, pana la 150 lei (doar felul doi ).

Pentru o bautura aveti nevoie de la 10 lei la 40 lei  - pretul mediu.

Preturile sunt prezentate cu titlu orientativ,  pentru toate informatiile exacte, va sugeram sa contactati restaurantele cu muzica live, din lista de mai jos.
 

 

 


Daca v-a placut sustineti-ne pe:

Aici gasiti restaurante unde puteti asculta muzica live

Restaurante cu muzica live :
Impresiile, parerile si intrebarile dvs legate de Restaurante cu muzica live