Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
( 4,7 )Voturi: 3

Vulcanizare Pec MotorSport

Adresa: Str. Reinvierii, Nr. 1-3, Sector 2, Bucuresti

Sector: Sector 2

Oras: Bucuresti

Contact

Produsul/serviciul de baza: vulcanizare pec motorsport

Vulcanizare Pec MotorSport

Vulcanizare Pec MotorSport isi desfasoara activitatea in zona Obor, pe strada Reinvierii nr.1-3, asigura servicii complete de vulcanizare si nu numai, pornind de la premisa ca in cadrul vulcanizarii noastre calitatea este pe primul plan.

Personalul nostru este mereu pregatit sa va ofere solutia potrivita pentru defectiunea intampinata cu automobilul dumneavoastra, deoarece pentru noi cel mai important lucru este ca toti clientii nostri sa fie pe deplin multumiti de serviciile prestate. Datorita acestui principiu dupa care ne ghidam activitatea, vulcanizare Pec MotorSport se ocupa cu inlocuirea anvelopelor auto moto in Bucuresti si comercializeaza anvelope noi auto moto, dar si cauciucuri second hand in zona sectorului 2.

Apeland la serviciile noastre va rezolvati toate problemele legate de roti. Oricand aveti nevoie de verificarea presiunii, rotatia pneurilor, servicii de vulcanizare, echilibrare jante, achizitia unor pneuri noi, schimbat pneuri de vara cu cele de iarna sau invers, va asteptam la Vulcanizare Pec MotorSport.

Serviciile incluse in gama de operatiuni care se efectueaza in cadrul vulcanizarii noastre, includ:

- Vulcanizare auto moto

- Geometrie Computerizata

- Service Auto Moto

- Mecanica Auto Moto

- Electrica Auto Moto

- Spalatorie si Cosmetica Auto

Apelati cu incredere la serviciile vulcanizarii Pec MotorSport!