Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
( 0 )Voturi: 0

Organizari Evenimente Rookies

Adresa: Strada Theodor Sperantia 125

Sector: Sector 3

Oras: Bucuresti

Contact

Produsul/serviciul de baza: organizari evenimente rookies

Organizari Evenimente Rookies

Stim ca alegerea unei locatii potrivite pentru a sarbatori un moment important din viata ta nu este deloc un lucru usor, de aceea Restaurantul Rookies iti vine in intampinare oferindu-ti posibilitatea de a petrece o seara reusita si de neuitat organizand impecabil evenimente cu totul deosebite (petreceri private, aniversari, majorate, vizionari colective de meciuri, seri de stand-up comedy) in chiar centrul Bucurestiului, pe Decebal, intr-o atmosfera de neuitat.

"What happens in Rookies stay in Rookies" – astfel poate fi rezumata petrecerea pe care ai decis sa o organizezi cu ocazia aniversarii zilei de nastere, si nu numai, la Restaurantul Rookies din Decebal. Cu o bogata experienta in organizari de evenimente super reusite, echipa de la Restaurant Rookies este pregatita in cele mai mici detalii pentru cei mai pretentiosi dintre voi, oferindu-va servicii ireprosabile, intr-o atmosfera perfect potrivita evenimentului ales, fie ele aniversari zile nastere, majorate sau pur si simplu petrecri private, incat sa devina o amintire unica si de neuitat evenimentul la care ati luat parte.

Pentru ca esti special si ziua ta este speciala, pentru ca esti deosebit si ziua ta este o zi deosebita, unica, pentru ca ai implinit 18 ani sau… ‘doar niste ani’, te invitam sa ne faci o vizita cu cateva zile inainte de evenimentul programat, pentru a ne spune ce dorinte ai a-ti fi implinite si cum iti doresti sa fie petrecerea de ziua ta, astfel incat noi, echipa Restaurantului Rookies din Decebal, sa stim ce si cum sa-ti pregatim, cum sa organizam evenimentul major din viata ta, pentru ca tu si cei apropiati tie sa se bucure din plin de acest moment.

Pasionatilor de fotbal le oferim oportunitatea vizionarii colective de meciuri de fotbal, Rookies organizeaza evenimente de gen (campionate), rezervarile facandu-se in preziua meciului sau chiar in ziua meciului functie de locurile disponibile, unde sunteti asteptati cu bere prospata si rece precum si, desigur, burger deliciosi.

Pentru rezervari, informatii si intrebari va invitam sa ne sunati cu incredere la numarul de telefon: 0765.355.773. Bucataria se inchide la ora 22,00.

Adresa noastra este: Str, Theodor Sperantia Nr.125 (zona Decebal), sector 3, Bucuresti.