Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
( 5 )Voturi: 3

La Kostas Taverna

Adresa:

Sector: Sector 2

Oras: Bucuresti

Contact

Produsul/serviciul de baza: la kostas taverna, la kostas taverna bucuresti

La Kostas Taverna


La Kostas Taverna este rodul pasiunii pentru gastronomie in general, iar pentru cea elena in mod special. Chef Costel Dumitru, bazandu-se pe experienta de peste douazeci de ani in arta culinara, a reusit sa transforme proiectul sau de suflet intr-unul de succes.

Cine este nostalgic si, daca a vizitat minunata Grecie, isi doreste sa retraiasca momentele petrcute acolo, sau cine este curios sa afle anticipat despre aceste locuri, sa pofteasca la La Kostas Taverna cu atmosfera si decorul autentice, cu bandul de muzica live Arkadia, care este inima restaurantului si mai ales cu felurile traditionale savuroase.

La Kostas Taverna este restaurantul grecesc din Bucuresti care are o calitate unica, aceea ca respecta de la A la Z cultura gastronomica elena si primul pas este ca absolut toate produsele si ingredientele: pestele, fructele de mare, branzeturile, iaurturile si chiar legumele, sunt aduse direct din Grecia, proaspete, atinse de soarele stralucitor. pastrand aroma unica, caracteristica, care face orice fel tarditional grecesc sa fie apreciat peste tot in lume.

Daca doriti sa petreceti clipe de neuitat si sa va simtiti ca intr-un restaurant grecesc autentic, va asteptam sa cunoasteti La Kostas Taverna. Alte detalii si imagini care vor vorbi de la sine puteti gasi aici: https://www.facebook.com/lakostastaverna/?fref=ts