Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
( 4 )Voturi: 13

La Senna

Adresa:

Sector: Sector 1

Oras: Bucuresti

Contact

Produsul/serviciul de baza: la senna, la senna bucuresti, contact la senna, la senna program de lucru

La Senna


Acest local a fost deschis pentru a oferi clientilor o ambianta calda si primitoare, unde eleganta si bunul-gust primeaza. La Senna este localul unde veti savura preparate clasice din bucataria romaneasca si internationala. Indiferent ce veti alege din meniu, va fi o incantare atat pentru gust, cat si pentru privire.

Daca aveti pofta de o friptura sau de o supa, ori apreciati pastele, daca fructele de mare sunt preferatele dumneavoastrasau sau va plac mult preparatele din peste, porc, vita sau pui, ori apreciati un desert plin de arome, alaturi de un pahar de vin, La Senna este restaurantul potrivit.

Cei care locuiesc in zona Aurel Vlaicu - Pipera si care nu au timp sa isi pregateasca masa au la dispozitie oferta noastra: Meniul zilei, complet si delicios, la un pret excelent. La Senna este o alegere inspirata pentru a petrece clipe de neuitat cu ocazia unor evenimente speciale din viata dumneavoastra, lasand pe seama noastra organizarea si meniul. Va stam la dispozitie cu serviciul de catering pentru petreceri private.

Va asteptam cu drag, indiferent de anotimp, in interior sau pe terasa de vara, in cartierul Aviatiei, la restaurantul La Senna, pe care il veti aprecia, cu siguranta!

Pentru rezervari, ne puteti contacta la numerele de telefon: 021 233 37 39 sau 0756 199 774.