Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
( 4 )Voturi: 12

Restaurant Casa Alba

Adresa:

Sector: Sector 1

Oras: Bucuresti

Contact

Produsul/serviciul de baza: restaurant baneasa, restaurant padurea baneasa, resataurant casa alba

Restaurant Casa Alba

Restaurantul Casa Alba din padurea Baneasa este inca din 1939 una dintre atractiile Expozitiei Internationale de la New York, aparand astfel in peisajul turistic bucurestian in anul 1992.

Restaurantul Casa Alba are o capacitate de 840 de locuri si este deschis in fiecare zi de la ora 10 pana la plecarea ultimului invitat.

Oferim posibilitatea organizarii unor mese festive, receptii, dineuri, cokteil-uri si va putem pune la dispozitie:

- o gradina de vara cu 470 de locuri unde puteti scapa de agitatia orasului, departe de sosea si de poluare
- o terasa cu 150 de locuri special creata pentru a servi o bautura racoritoare aparati de arsita soarelui
- un salon restaurant cu 120 de locuri aflat intr-o atmosfera festiva unde puteti lua o cina copioasa
- o crama cu 100 de locuri unde sa degustati renumitele vinuri romanesti si mancaruri traditionale.

In plus, In toata zona gradinii de vara, a teraselor si a restaurantului beneficiati de servicii de Internet wireless gratuite.
Indiferent daca este vorba despre nunta, botez sau onomastica restaurantul Casa Alba se poate adapta cerintelor dumneavoastra, organizand mese festive pentru grupuri de la 10 la 500 de persoane.

In functie de eveniment, programul artistic poate fi adaptat cerintelor dumneavoastra, fie ca este vorba despre costumele populare autentice din diverse zone ale tarii sau de intreaga trupa de dans si a tarafului care va vor incanta atat privirea, cat si auzul.

Va asteptam in restaurantul Casa Alba din padurea Baneasa pentru a va putea incanta cu specialitatile romanesti, dar si cu trupa de dans si taraful care va vor bine dispune pe tot parcursul evenimentului dorit, atat in restaurant cat si in parcul din exteriorul lui, fiind dovada vie a frumusetilor de odinioara, cand ciobanul Bucur a intemeiat prima asezare in Codrii Vlasiei.