Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
( 5 )Voturi: 1

Restaurant Lumea Placintelor

Adresa:

Sector: Sector 2

Oras: Bucuresti

Contact

Produsul/serviciul de baza: restaurant lumea placintelor, restaurant lumea placintelor bucuresti, contact restaurant lumea placintelor, restaurant lumea placintelor program de lucru, cele mai bune placinte bucuresti

Restaurant Lumea PlacintelorV-ati intrebat unde se mananca cele mai bune placinte din Bucuresti, gustoase, pufoase, aromate si irezistibile tuturor simturilor? Le gasiti la Lumea Placintelor, un resturant altfel, deschis din centrul orasului, intr-o casa cu arhitectura speciala, care pastreaza parfumul de epoca si creeaza cel mai potrivit cadru, intim si primitor, pentru a va bucura alaturi de cineva drag de o masa perfecta.

Lumea Placintelor reinventeaza acest deliciu culinar, aducand o nota originala celor mai populare retete de placinte si prezentandu-le pofticiosilor alaturi de vinul potrivit, la pranz sau la cina. Placinta ca fel principal va este oferita de catre un bucatar-sef excelent, care pregateste cu pasiune, din ingrediente de cea mai buna calitate, cea mai completa si savuroasa masa pentru cei mai pretentiosi clienti. Restaurantul cu cele mai gustoase placinte din Bucuresti serveste si salate, supe-crema, paste si deserturi irezistibile.

Daca doriti sa mancati bine, intr-un loc special si sa va bucurati de o atmosfera placuta, va invitam la Lumea Placintelor in fiecare zi a saptamanii! Localul are in meniu si feluri pentru vegetarieni.

Detalii despre ce mai este nou in meniu si ce surprize va asteapta in restaurantul cu placinte bune, aflati pe pagina www.facebook.com/pages/category/Restaurant/Lumea-Placintelor-431265804008567/.