Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
( 4 )Voturi: 4

Restaurant Rookies

Adresa: Strada Theodor Sperantia 125

Sector: Sector 3

Oras: Bucuresti

Contact

Produsul/serviciul de baza: restaurant rookies, restaurant decebal

Restaurant Rookies

Astazi ai programat vizionarea unui meci in centru sau doar vrei sa iesi cu baietii la o bere, prin oras? Vrei, totodata, sa si servesti un hamburger delicios dar poftesti si la bunatati dulci de sa te lingi pe degete?

Nimic mai simlpu. Te asteptam sa vezi meciul preferat, oferindu-ti si o bere din partea casei, la Restaurant Rookies, o gazda buna in centrul Bucurestiului. In cadrul restaurantului nostru situat pe Bdv. Decebal, iti sunt create toate conditiile pentru a petrece o seara de neuitat, intr-o atmosfera extraordinara alaturi de echipa de fotbal favorita care, spre surprinderea ta, va si invinge.

Locatia foarte bine aleasa, departe de agitatia si vacarmul orasului, dar plasata chiar in centrul capitalei (Restaurant pe Decebal), personalul bine pregatit, extrem de amabil si binevoitor, serviciile oferite cu promptitudine te vor face sa revii de fiecare data cu placere. La restaurantul Rookies, impreuna cu prietenii sau cu familia, poti savura o bere rece, proaspata si de cea mai buna calitate, precum si cei mai buni burgeri de pe Decebal, si de ce nu, sa gustati cu bucurie din bunatatile dulci oferite cu dragoste si pasiune de “chefii” nostri.

Daca totusi timpul nu iti permite, daca esti obosit dupa o zi grea la munca, daca esti pe fuga si vrei sa ajungi degraba acasa dar ai vrea totusi sa mananci ceva, iti venim in ajutor oferindu-ti cu promptitudine o masa delicioasa la domiciliu, prin serviciul de livrari burgeri din Decebal al Restaurantului Rookies.

Restaurantul Rookies ofera o multitudine de facilitati, printre care enumeram doar cateva: smart tv, wi fi, canapele din piele deosebit confortabile. Restaurantul nostru situat pe Bd. Decebal dispune, de asemenea, de o terasa confortabila si aerisita cu mobilier perfect adaptat spatiului, precum si de locuri de parcare.

Pentru rezervari sau comenzi la domiciliu, ne puteti contacta la numarul de telefon 0765.355.773.(Bucataria se inchide la ora 22,00)

Adresa Restaurantului Rookies este usor de gasit, restaurantul fiind situat in zona Decebal, pe strada Theodor Sperantia nr. 125, sector 3, Bucuresti.