Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
( 5 )Voturi: 1

After Work Resto-Bar

Adresa:

Sector: Ilfov

Oras: Bucuresti

Contact

Produsul/serviciul de baza: restaurant militari residence, restaurant zona militari residence

After Work Resto-BarDoriti sa petreceti o seara speciala, cu mancare buna, servicii ireprosabile si distractie pentru toate gusturile? Va invitam la After Work Resto-Bar in zona Militari Residence, un altfel de restaurant, o comunitate a celor care apreciaza calitatea in orice detaliu, a celor care stiu sa sa bucure de fiecare moment, sa se relaxeze si sa zambeasca.

After-Work Resto-Bar va propune o calatorie gastronomica completa prin meniul variat, plin de tentatii de toate felurile. In afara de mancarea delicioasa, bauturile asortate si deserturile irezistibile, va oferim cele mai antrenante seri de spectacol live de stand-up comedy, muzica pentru toate gusturile si petreceri tematice.

Daca nu aveti timp sa veniti la restaurant in zona Militari Residence, venim noi la dumneavoastra cu serviciul de livrare sau de catering pentru evenimente, ori de cate ori ne solicitati.

Va asteptam zilnic la mic dejun, la pranz si la cina, dar si pana tarziu in noapte sa va distrati alaturi familie si prieteni. Restaurantul dispune si de terasa si parcare.

Vizitati si pegina noastra de Facebook: www.facebook.com/restaurantlaneamarin/, pentru mai multe detalii despre serile speciale organizate intr-un restaurant in care va veti simti ca intr-o mica comunitate, After Work Resto-Bar din zona Militari Residence.