Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
Adeverinta medicalaAdeverinta medicala. Aflati totul despre adeverinta medicala, cum se poate obtine, impresii, date de contact si clinicile medicale care va ofera adeverinta medicala.https://www.bucuresti365.roAdeverinta medicala

Adeverinta medicala

 


Adeverintele medicale se elibereaza in functie de motivul pentru care avem nevoie de confirmarea faptului ca suntem sanatosi si capabili de a intreprinde o anumita activitate sau de a indeplini o sarcina anume.

Persoanele implicate in lucrul cu copiii, profesorii si educatorii, au nevoie de un examen medical adaptat pentru aceasta profesie. 
Adeverinta medicala este utila si pentru persoanele care vor sa lucreze pe nave de croaziera. Acest job este unul special, oamenii avand sansa sa calatoreasca peste tot in lume, dar inainte este necesara efectuarea unui examen medical complex, pentru a verifica daca persoana respectiva este complet sanatoasa si pregatita pentru o astfel de provocare. In general, toti cei care vor sa lucreze in strainatate, au nevoie de adeverinta medicala. Aceeasi procedura se aplica si pentru a obtine o viza de munca.

ADEVERINTA MEDICALA PENTRU SOFERI

Este cvasi-cunoscut ca toti cei care doresc sa obtina permis de conducator auto sau care conduc un vehicul au nevoie de adeverinta medicala. Cele mai multe persoane au permis de conducere de categoria B, adica conduc autovehicule cu masa autorizata care nu depaseste 3500 kg. Pentru permisele de conducere din categoriile C, D si E va fi nevoie de examene suplimentare facute la oftalmolog, otorinolaringologist, neuro-psihiatru, psiholog, cardiolog si de analize sange.

Examenul medical dureaza maxim 2 ore, iar imediat dupa terminare, veti obtine adeverinta medicala.

PRETURI

O adeverinta medicala pentru soferi categoria B costa 50 de lei, iar pentru categoriile C, D si E costa intre 60 de lei si 70 de lei.
Adeverinta medicala pentru cei care desfasoara activitati in sistemul de invatamant costa de la 10 lei pana la 20 de lei.

Preturile sunt informative, pentru detalii privind adeverintele medicale, consultati clinicile medicale de mai jos.


Daca v-a placut sustineti-ne pe:

Alegeti clinicile medicale la care puteti apela pentru obtinerea adeverintei medicale

Adeverinta medicala :
Impresiile, parerile si intrebarile dvs legate de Adeverinta medicala