Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
Fatete dentareFatete. Aflati cabinetele stomatologice care se ocupa de fatete dentare, pretul unei fatete si alte aspecte utile.https://www.bucuresti365.roFatete dentare

Fatete dentare

Fatete dentare

Dintii frontali superiori sunt dintii cei mai vizibili, aspectul acestora lasand o prima impresie deosebit de importanta celor din jur. Frecvent se intampla ca dintii sa capete o culoare galbena, sa fie ciobiti sau cu timpul ar putea chiar sa si lipseasca. Stomatologia moderna are solutii si raspunsuri la toate intrebarile.
Ce sunt fatetele ceramice?
In sens biologic si estetic, fatetele ceramice sunt restaurarile dentare dintre cele mai performante. Fatetele ceramice au diferite denumiri. Sunt montate numai pe partea exterioara a dintilor din fata.
Fatetele ceramice sunt de obicei utilizate pentru a corecta culoarea si forma dintilor, nefiind amplasate pentru corectarea pozitiei dintilor.

Materialele folosite sunt de inalta calitate, naturale, durabile si biocompatibile. Fatetele din ceramica ajung la un nivel estetic remarcabil, garantia montajului fiind de 10 de ani.
 

Lumineers - fatete de portelan

Fatetele de portelan lumineers sunt prefabricate in fabricile de portelan. Acestea nu necesita slefuirea dintilor. Avantajul lor este ca se monteaza rapid si fara durere, nu este nevoie de anestezie, si sunt extrem de subtiri si rezistente. Pentru instalarea lor este nevoie de doar doua vizite la dentist si vom avea o culoare mai buna a dintilor lor, eliminand orice deficiente sau goluri.

Diferenta dintre fatetele Veneers si Lumineers: diferenta de material, deoarece fatele Lumineers sunt fabricate din portelan, si asa cum s-a mentionat mai sus, dintele nu necesita slefuire. Prin urmare, montarea fatetelor Lumineers in raport cu fatetele Veneers este mai simpla si mai usoara.

Pretul fatetelor Veneers este de aproximativ 700 lei.

*Preturile sunt orientative, pentru mai multe informatii, va sugeram sa contactati cabinetele de mai jos:


Daca v-a placut sustineti-ne pe:

Alegeti cabinetele unde puteti puteti beneficia de fatete dentare

Fatete dentare :
Impresiile, parerile si intrebarile dvs legate de Fatete dentare