Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
( 5 )Voturi: 1

Amg Events

Adresa:

Sector: Sector 2

Oras: Bucuresti

Contact

Produsul/serviciul de baza: amg events, amg events bucuresti, contact amg events, amg events program de lucru

Amg EventsCele mai importante evenimente in orice familie sunt nunta si botezul. Mobilizarea de energie pentru a organiza petrecerea perfecta cu aceste ocazii nu se poate masura. Dorinta oricui este ca totul sa fie fara cusur, ca invitatii sa isi aminteasca cu placere de aceasta zi.

Alegerea locatiei este una dintre primele provocari, deoarece o facem tinand cont de o seama de criterii- cat este de spatioasa, in ce stil este amenajata, in ce culori este decorata, ce facilitati are si, desigur, cat costa inchirierea.

Daca doriti sa nu dati gres, alegeti unul dintre cele doua saloane de tip ballroom, Provence si Chateau, de la Amg Events si veti bifa usor toate criteriile care fac dificila o hotarare in acest sens. Ambele spatii au o suprafata de 400 mp si pot primi pana la 220 persoane, dar fiecare are propria identitate si un numitor comun: stil. In functie de ceea ce considerati ca va reprezinta, ajutandu-ne de lumini arhitecturale si accesorii, vom personaliza primul salon de evenimente pentru a imbina clasicul si modernul. Al doilea este perfect pentru romanticii incurabili datorita elementelor de decor.

Alegeti Amg Events din sectorul 2 si va promitem ca evenimentul dumneavoastra va fi perfect, la preturi fara concurenta! Orice nunta, botez, aniversare sau eveniment corporate este pus la punct cu profesionalism si inspiratie de catre echipa noastra, de la meniul care satisface atat gurmetii, cat si gurmnanzii, la servirea ireprosabila si la programul de divertisment. Tot pentru confortul dumneavoastra avem parcarea proprie cu o capacitate de 120 de locuri.

Va asteptam!